Ποιοι καλλιτέχνες θα ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Λευκό Οίκο

Ο Barack Obama ανακοίνωσε τους καλλιτέχνες που θα ανάψουν φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Λευκό Οίκο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως είναι γνωστό, τα Χριστούγεννα ο Barack Obama και η οικογένειά του στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στον Λευκό Οίκο και προσκαλούν το κοινό για να γιορτάσουν μαζί τις άγιες ημέρες.

Μαζί τους το παρών δίνουν και καλλιτέχνες που προσθέτουν το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα με τραγούδια, χορούς και όχι μόνο.

Τη φετινή χρονιά, την τιμητική του έχει ο χιπ χοπ καλλιτέχνης «Chance the Rapper», (προσονύμιο του Chancellor Johnathan Bennett) που θα παραστεί εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Λευκό Οίκο, και η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου. Μαζί του θα είναι ακόμη, η Kelly Clarkson και η Yolanda Adams.

Να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παρελθόν ο Chancellor Johnathan Bennett επισκέφτηκε τον πρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν για την πρωτοβουλία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, «My Brother’s Keeper (MBK) Alliance», με στόχο τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για έγχρωμους νέους. Μια κίνηση που κέρδισε το θαυμασμό και την εκτίμηση του Barack Obama στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος ο «Chance the Rapper» έχει αναπτύξει επίσης καμπάνια για την καταπολέμηση της ένοπλης βίας -ένα θέμα που καίει, στην Αμερική- στην πόλη του, το Chicago, με την επωνυμία «#SaveChicago».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!