Το τελευταίο πάρτι για τον Barack Obama

Σπουδαίοι καλλιτέχνες στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση των Barack και Michelle Obama στο Λευκό Οίκο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Barack και η Michelle Obama ετοιμάζονται να δώσουν ένα τελευταίο πάρτι στο Λευκό Οίκο με καλεσμένους από το χώρο των τεχνών.

Μετά το φεστιβάλ που διοργάνωσαν στο Λευκό Οίκο με τους The Lumineers, Sharon Jones, Leonardo DiCaprio και άλλους, αλλά και την πρόσκληση των Kendrick Lamar και Janelle Monae να παίξουν στο καθιερωμένο μπάρμπεκιου της 4ης Ιουλίου, ο Barack Obama ετοιμάζει ένα τελευταίο πάρτι πριν ολοκληρώσει τη θητεία του ως πρόεδρος των Η.Π.Α.

Όπως αναφέρει η Washington Post & το nme.com, η οικογένεια Obama θα πραγματοποιήσει μια «αποχαιρετιστήρια» δεξίωση για στενούς φίλους και σημαντικούς χορηγούς την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, με καλεσμένους τους Beyoncé, Jay Z, Stevie Wonder, Bradley Cooper, JJ Abrams, Chance the Rapper, Bruce Springsteen, Paul McCartney, Eddie Vedder, David Letterman and George Lucas. Οι Usher & Samuel L Jackson φημολογείται ότι θα παραβρεθούν επίσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είδηση έρχεται την ώρα που οι φήμες θέλουν τον Donald Trump να δυσκολεύεται να βρει καλλιτέχνες διατεθειμένους να εμφανιστούν στην επικείμενη ορκωμοσία του, που έχει οριστεί στις 20 Ιανουαρίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!