"Chemistry": Το 10o άλμπουμ της κυκλοφορεί η Kelly Clarkson

«Ένα άλμπουμ για τις σχέσεις»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/06/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 23 Ιουνίου κυκλοφορεί το δέκατο άλμπουμ της Kelly Clarkson με τίτλο "Chemistry" από την Atlantic Records, το οποίο η ίδια περιέγραψε ως ένα «άλμπουμ για τις σχέσεις».

«Ήταν πολύ μελετημένο και πολύ σκόπιμο να μην είναι απλώς ένα άλμπουμ για το διαζύγιο ή για έναν χωρισμό. Είναι περισσότερο ένα άλμπουμ για τις σχέσεις. Για τη «χημεία»», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κλάρκσον η οποία χώρισε με τον μουσικό παραγωγό Μπράντον Μπλάκστοκ (Brandon Blackstock) μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά

Έπλεξε το εγκώμιο της Μαράια Κάρεϊ
Αμερικανίδα τραγουδοποιός Κέλλυ Κλάρκσον πάντα εξυμνεί τις γυναίκες συναδέλφους της και στη νέα συνέντευξή της στον Ζέιν Λόου (Zane Lowe) του Apple Music 1, μοιράστηκε την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφει στην Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey).

«Ο κόσμος δεν της δίνει αρκετά εύσημα. Της δίνει τα εύσημα ως τραγουδίστρια αλλά όχι ως δημιουργό», δήλωσε η Κλάρκσον. «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος το συνειδητοποιεί. Έχει γράψει όλα αυτά τα τραγούδια. Οικονομικά, τα πάει περίφημα εξαιτίας όσων έχει κάνει».

Και συνεχίζει. «Νομίζω ότι ο κόσμος τη σκέφτεται ως τραγουδίστρια και δεν τη θεωρεί τραγουδοποιό, που είναι. Μιλάμε για την Κάρολ Κινγκ(Carole King), για τον Τζέιμς Τέιλορ(James Taylor), όλοι αυτοί είναι καταπληκτικοί, αλλά το αναφέρω»



ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!