Οι καλλιτέχνες της Νέας Υόρκης τιμούν τον Αντώνη Βαρδή!

(UPDATE) «Αντώνη Βαρδή θα σε τραγουδάμε μια ζωή» ο τίτλος της συναυλίας με φιλανθρωπικό σκοπό που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης στο
Melrose Ballroom.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα γεύματα των αστέγων στο ίδρυμα «Ο Άλλος Άνθρωπος», ίδρυμα που αγαπούσε και στήριζε ο Βαρδής, όπως φαίνεται και από το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή στη σελίδα του στο facebook, στις 3 Σεπτεμβρίου, μια μέρα μετά τη φυγή του Αντώνη Βαρδή:

Είναι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» , που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε ανθρώπους άστεγους. Ο αριθμός λογαριασμού της Οργάνωσης είναι: Τράπεζα Εurobank αρ. 0026.0294.88.0200608548.

Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την κατανόηση.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον τραγουδιστή Χρήστο Πέρρα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια κάνει καριέρα στην Αμερική. Ο Πέρρας μαζί με άλλους Έλληνες καλλιτέχνες, τραγουδιστές και μουσικούς της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!