Η Μιρέλα Πάχου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ως απόλυτη πρωταγωνίστρια!

Συμμετέχουν: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Καζούλης, Κίτρινα Ποδήλατα,  Σπύρος Γραμμένος.
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου και αφού μάγεψε τη Θεσσαλονίκη, σειρά έχουν οι πρώτες της παραστάσεις στην Αθήνα, ως απόλυτη πρωταγωνίστρια.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου: ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ


Πέμπτη 29 Ιανουαρίου: ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Σταυρός του Νότου Club

Η Μιρέλα Πάχου, με το δίσκο που φέρει ως τίτλο το όνομά της, κέρδισε τις εντυπώσεις και τις ραδιοσυχνότητες, όπου πολλά από τα τραγούδια της κατέχουν πλέον περίοπτη θέση. Ακολούθησε το πρώτο της προσωπικό live στη συμπρωτεύουσα, που στέφτηκε από επιτυχία…

Και τώρα, δύο ακόμα σημαντικές στάσεις στη διαδρομή της, δύο ξεχωριστές εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου Club, τις Πέμπτες 22 & 29 Ιανουαρίου 2015, με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Κίτρινα Ποδήλατα, Σπύρος Γραμμένος. Όλοι τους έχουν διαδραματίσει ιδιαίτερο ρόλο τόσο στο άλμπουμ «Μιρέλα», όσο και στη μέχρι τώρα διαδρομή της Πάχου, έχοντας συνεργαστεί μαζί της και στη δισκογραφία και σε ζωντανές παραστάσεις.

Τραγουδοποιός, μουσικός,  ερμηνεύτρια, νομικός η Μιρέλα Πάχου προετοιμάζει ένα ευφάνταστο μουσικό πρόγραμμα, που θα συνοψίζει τις αγάπες και επιρροές της. Βασικά του συστατικά τα καλύτερα υλικά του έντεχνου τραγουδιού των τελευταίων δεκαετιών, καθώς και διαμάντια της σχολής των τραγουδοποιών, μαζί με στοιχεία από τον καινούργιο της δίσκο.

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου μαζί της θα βρεθούν Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κίτρινα Ποδήλατα.
Την επόμενη Πέμπτη 29 Ιανουαρίου τη σκυτάλη παίρνουν οι Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Καζούλης, Σπύρος Γραμμένος.

Τη Μιρέλα - που στη σκηνή δεν αποχωρίζεται το ακορντεόν και το πιάνο της - και τους «συνοδοιπόρους» της συντροφεύουν και στις δύο παραστάσεις οι εξαίρετοι μουσικοί, Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα, Δημήτρης Σινογιάννης στην κιθάρα και Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο.

Το Album της Μιρέλας Πάχου με τίτλο «Μιρέλα» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Διοργάνωση/Παραγωγή: Stray Music Productions

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975

Ώρα Έναρξης: 22:00
Γενική Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

Χορηγοί
MOVIE
TEL MIRELA PAXOU AFISA STAVROS 48x68 2mm Bleed


Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!