Ο Αντώνης Μιτζέλος στη Σφίγγα

Μαζί του η Χριστίνα Γκόλια - Special guest η Μιρέλα Πάχου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Αντώνης Μιτζέλος παρουσιάζει στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα ηλεκτρικά τραγούδια του, που έγιναν επιτυχίες από τη δεκαετία του '80 μέχρι σήμερα και που συνεχίζουν να ξεσηκώνουν σε όλες τις συναυλίες.

Τα «Πόσο σε θέλω», «Με το ίδιο μακό», «Πως μπορώ», «Σκληρή μουσική», «Σκόνη», «Φτάνει που κλαίμε», «Φλασάκι», «Φύλακας Άγγελος» είναι μόνο κάποια από αυτά που θα ακουστούν μαζί με τα «Ρίτα Ριτάκι» και το «Εσύ μού 'πες πως μ αγαπάς» σε ένα πρόγραμμα με πολύ κέφι, χαρά μα και στιγμές με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, ενώ φυσικά δεν θα λείψει και ένα μικρό αφιέρωμα στους ΤΕΡΜΙΤΕΣ και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Τραγούδια που αγαπήσαμε, που χορέψαμε, που ερωτευτήκαμε και πονέσαμε, τόσο του Αντώνη Μιτζέλου όσο και άλλων καλλιτεχνών, παρουσιάζονται όλα μαζεμένα, σε μια αγκαλιά με φρεσκάδα και διάθεση για χορό. Ένα ξεχωριστό ροκ πάρτι με ανεβασμένη διάθεση και αγαπημένα τραγούδια. Δεν θα λείψουν οι «ιστορίες απ' τα παλιά» μα και τα καινούργια τραγούδια του συνθέτη όπως το «Μια εκδρομή» (στίχοι Ρ. Ρούσση) που πρόσφατα ερμήνευσε η Φωτεινή Δάρρα αλλά και το συγκινητικό «Εγώ είμαι εδώ και μη σε νοιάζει» (στίχοι Μ.Αρμεύτη) που ερμήνευσε ο ίδιος με μοναδικό τρόπο.

Φιλοξενούμενη του Αντώνη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς είναι η Μιρέλα Πάχου η ερμηνεύτρια με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια... το κόκκινο ακορντεόν της! Θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε μαζί της το ομώνυμο τραγούδι «Μιρέλα», καθώς και αγαπημένα τραγούδια του Αντώνη Μιτζέλου που καλείται να ερμηνεύσει όπως το «Κόψε και μοίρασε στα δυο» και το «Δεν λέει η καρδία να μάθει».

Μαζί του είναι και η Χριστίνα Γκόλια μια σύγχρονη εξαιρετική τραγουδίστρια και ηθοποιός που ερμηνεύει Ελληνικό και ξενόγλωσσο ρεπερτόριο με την ίδια άνεση και που έχει συνεργαστεί πρόσφατα με τον Αντώνη Μιτζέλο δισκογραφικά, ερμηνεύοντας το τραγούδι του «Δώσε μου λίγο σημασία» (στίχοι Ρ. Ρούσση)που αγαπήθηκε ήδη από το κοινό.

Ο Αντώνης Μιτζέλος, συνθέτης, βιρτουόζος κιθαρίστας με διεθνή αποδοχή και ερμηνευτής, έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική από την εποχή των θρυλικών «Τερμιτών» μέχρι και σήμερα. (www.mitzelos.info/biography ) Το έργο του έχει τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές και ο ίδιος δεν έχει πάψει ποτέ να είναι ανήσυχος και δημιουργικός τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, έχοντας συνεργαστεί με μια ευρύτατη γκάμα παλιότερων και νέων καλλιτεχνών.

Μια παράσταση δίχως αινίγματα γεμάτη από ψυχαγωγία, προσωπική επικοινωνία, ποιοτική μουσική και χαρά! Να είστε όλοι εκεί!

Line up:
Αντώνης Μιτζέλος, τραγούδι και κιθάρες
Μιρέλα Πάχου, τραγούδι και ακορντεόν Χριστίνα Γκόλια, τραγούδι
Διαμαντής Καλαφατιάδης, πλήκτρα-πιάνο
Σάκης Κατσάτσος, μπάσο
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος, τύμπανα

2ebdd853-c541-0e4d-7a49-90e8a2207a80.jpg

Ώρα έναρξης: 21.00
Eίσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: more.com - sfiga.gr
Οργάνωση Παραγωγής: Art Teκton Promotion

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!