Η Μιρέλα μάγεψε τη Θεσσαλονίκη!

Στιγμές σπάνιας μουσικής απόλαυσης και συγκίνησης συνδυασμένες με νεύρο, φρεσκάδα, γοητεία χάρισε η Μιρέλα Πάχου στην πρώτη της προσωπική εμφάνιση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
στη μουσική σκηνή «Μαύρη Τρύπα» στη Θεσσαλονίκη.

Με τη φιλική συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη… τρεις νότες - ένα τραγούδι (Μιρέλα) που κέρδισε τις εντυπώσεις και έδωσε τον τίτλο σε έναν ολόκληρο δίσκο -τέσσερις μουσικοί - ένα live (το πρώτο)! (Για το δίσκο διάβασε ΕΔΩ)

Η Μιρέλα Πάχου, τραγουδοποιός, μουσικός (πιάνο, ακορντεόν), ερμηνεύτρια, νομικός δημιούργησε ένα ευφάνταστο μουσικό πρόγραμμα που είχε σαν βασικά συστατικά τα καλύτερα υλικά του έντεχνου τραγουδιού των τελευταίων δεκαετιών καθώς και διαμάντια της σχολής των τραγουδοποιών μαζί με στοιχεία από το καινούργιο της άλμπουμ. Μαζί με τους Δημήτρη Σινογιάννη (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρη Μουτάφη (μπάσο) και Ηλία Δουμάνη (τύμπανα) μάγεψαν το κοινό με την μεστή απλότητά τους, τον λυρισμό και το δυναμισμό τους ταυτόχρονα.

Αρκετές από τις επιλογές της Μιρέλας ήρθαν σαν απόρροια των συνεργασιών της όλα αυτά τα χρόνια με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλο, Βασίλη Καζούλλη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Γιάννη Ζουγανέλη κ.ά.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εξ αυτών έδωσαν και το παρόν στο δίσκο «Μιρέλα».


Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η σύμπραξή της στη σκηνή με τον πατέρα της, Αγαπητό Πάχο, ικανό λαϊκό τραγουδιστή από το όμορφο νησί της Ρόδου, στο ντουέτο «Γράμματα» του συντοπίτη τους Βασίλη Καζούλη…

Ιδιαίτερο και το πάντρεμα του Αγαπητού Πάχου με τον Μίλτο Πασχαλίδη στα «Κορίτσια της συγγνώμης» των Κατσιμιχαίων.

Με λίγες λέξεις μια μαγική «πρώτη» πρωταγωνιστική εμφάνιση. Και όπως έγραψε και ο Κώστα Μπαλαχούτης σε σχετικό χθεσινό άρθρο του με τον τίτλο «Μιρέλα, είμαστε μαζί σου» (διάβασε ΕΔΩ) εμείς οι φίλοι και συνεργάτες του ogdoo.gr καθώς και οι απανταχού Ογδοΐτες της στέλνουμε τις ευχές μας. Είμαστε βέβαιοι πως στην περίπτωσή της η ρήση «τα καλύτερα έρχονται» είναι απολύτως ρεαλιστική.

Φωτογραφίες & video απ’ τη σελίδα της «Μαύρης Τρύπας» στο facebook.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!