Φασουλής: Με πείραξε πάρα πολύ, δεν ξέρω αν μπορώ να το ξεπεράσω»

(VIDEO) «Ο κόσμος αρνήθηκε να με δει σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία».

Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο Star.

Εκεί ο ηθοποιός και σκηνοθέτης διέψευσε τις φήμες για την επικείμενη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο, στάθηκε στη «μικρή» σχέση του με την τηλεόραση, ενώ μίλησε για την τραυματική εμπειρία που είχε πριν από δύο χρόνια, όταν πρωταγωνιστούσε στο έργο του Florian Zeller, «Ο μπαμπάς», στο θέατρο Δημήτρης Χορν.

Είπε σχετικά ο Φασουλής:

«Μου είχε κοστίσει ότι δεν πήγε καλά το προπέρσινο. Όχι δεν πήγε καλά γιατί δεν είχε εισιτήρια, δεν με ενδιαφέρουν τα εισιτήρια. Αισθάνεσαι ότι αυτό που κάνεις δεν αφορά τον κόσμο. Ότι ο κόσμος σου γυρίζει την πλάτη και αυτό δεν είναι ωραίο. Αυτό σε μαραζώνει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι όλα τελείωσαν, δεν ήθελα να ξαναπαίξω, έτρεμα…

Πρέπει να σου πω ότι όταν γεμίσαμε την πρώτη μέρα, μου φάνηκε πολύ παράξενο. Νόμιζα ότι θα μου γύριζαν όλοι την πλάτη. Δεν ξέρω γιατί, μη ρωτήσεις γιατί. Ήταν αυτός ο χρόνος με το «Ο μπαμπάς», που ενώ ήξερα ότι είναι καλή παράσταση, ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει, ο κόσμος αρνήθηκε να με δει σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ. Είναι από τα πράγματα που δεν ξέρω αν μπορώ να ξεπεράσω».

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates