Η Sony επανακυκλοφορεί… Walkman!

Το νέο NW-ZX2 θα διατίθεται προς πώληση στην Ευρώπη από τους επόμενους μήνες!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το νέο μοντέλο, μια νέα έκδοση εικονικού Walkman, που η Sony αποκάλυψε στο Consumer Electronics Show του Las Vegas, διαθέτει μπαταρία διάρκειας 60 ωρών και 128GB – ή, εναλλακτικά, 256GB με την προσθήκη μιας microSD κάρτας και κόστος 949 λίρες Αγγλίας!

Το αυθεντικό Sony Walkman με κασέτα σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία από την πρώτη του εμφάνιση το 1979, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 220 εκατομμύρια συσκευές. Ένας λόγος που το νέο NW-ZX2 έχει μεγάλη χωρητικότητα, είναι γιατί θα χρησιμοποιεί LDAC codec format αντί για MP3, με κάθε τραγούδι να «απαιτεί» ως και 150MB μνήμης. Η συσκευή θα είναι συμβατή με wi-fi, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Google Play store και θα «χωράει» μέχρι 1700 τραγούδια.

Παράλληλα, ήδη κυκλοφορεί μια ακόμα συσκευή μετάδοσης μουσικής, που δίνει έμφαση στον υψηλής ποιότητας ήχο: το Pono Player του Neil Young. Το Pono, που έχει στόχο «να αποδώσει το αληθινό συναίσθημα και τη λεπτομέρεια της μουσικής, όπως ακριβώς τα ηχογράφησε ο καλλιτέχνης» είναι διαθέσιμο για παραγγελίες online, στην τιμή των 260 λιρών Αγγλίας. 
2014SonyWalkman ZX2 Press 060115

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!