Τζένιφερ Άνιστον: Τα μηνύματα στον Μάθιου Πέρι λίγες ώρες πριν πεθάνει

«Δεν πονούσε, δεν πάλευε»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Τζένιφερ Άνιστον δεν μπορεί να ξεχάσει τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Πέρι και αποκαλύπτει πως μίλησε μαζί του την ημέρα που πέθανε.

«Είχε κόψει το κάπνισμα. Ξαναέβρισκε τη φόρμα του. Ήταν ευτυχισμένος – αυτό είναι το μόνο που ξέρω» δήλωσε με δακρυσμένα μάτια η Άνιστον στο Variety σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, με την συμπρωταγωνίστριά της στο The Morning Show, Ρις Γουίδερσπουν, να της κρατά το χέρι.

«Ο Μάθιου Πέρι δεν πονούσε, δεν πάλευε»

«Του έστελνα κυριολεκτικά μηνύματα εκείνο το πρωί, τον αστείο μου Μάτι. Δεν πονούσε. Δεν πάλευε. Ήταν ευτυχισμένος» πρόσθεσε. Παράλληλα τόνισε ότι ο αγαπημένος της συμπρωταγωνιστής στα «Φιλαράκια» δεν είχε υποτροπιάσει, παρά το τι μπορεί να πιστεύουν κάποιοι με αφορμή τον πολυετή αγώνα του με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. «Θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι ήταν πραγματικά υγιής και γινόταν καλά. Ήταν σε μια αναζήτηση. Δούλευε τόσο σκληρά» ανέφερε. «Πραγματικά βρέθηκε σε δύσκολες καταστάσεις. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας. Μας έκανε να γελάμε τόσο πολύ».


Η Τζένιφερ Άνιστον παράλληλα έδωσε τα εύσημα στον Μάθιου Πέρι για το γεγονός ότι έδωσε στον χαρακτήρα του Τσάντλερ Μπινγκ έναν συγκεκριμένο τρόπο ομιλίας που θα καθόριζε τον ρόλο του. «Ο τρόπος ομιλίας του δημιούργησε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο» είπε στο Variety. «Ακολουθήσαμε κατά κάποιον τρόπο το παράδειγμά του. Απλά πρόσθεσε κάτι στη χαρά μας».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!