Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/12/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από «οξείες επιπτώσεις κεταμίνης», ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης και χρησιμοποιείται επίσης ως ψυχαγωγικό φάρμακο πέθανε ο Μάθιου Πέρι από την σειρά «Φιλαράκια».

Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες δήλωσε: «Το Τμήμα Ιατροδικαστών της κομητείας του Λος Άντζελες (DME) προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης.

Η έκθεση του ιατροδικαστή προσθέτει ότι ο Πέρι λάμβανε κεταμίνη για τη θεραπεία του άγχους και της κατάθλιψης. Επειδή η τελευταία λήψη για τη θεραπεία είχε γίνει 1,5 εβδομάδα πριν από τον θάνατό του και επειδή η ουσία ανιχνεύεται μόνο για λίγες ώρες μετά τη λήψη της, η έκθεση καταλήγει ότι η κεταμίνη στο σώμα του δεν προερχεται από τη θεραπεία.

Στους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατο του Μάθιου Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα».

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου με τον θάνατό του να προκαλεί σοκ και θλίψη τόσο στη σόουμπιζ, όσο και στον απλό κόσμο. Ταυτίστηκε με τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπινγκ στα 236 επεισόδια των «Friends» μαζί με την Άνιστον και τους Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ Λε Μπλανκ και Ντέβιντ Σουίμερ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!