Στο σφυρί τα σπίτια του Φιλιππίδη σε Ψυχικό και Σοφικό

Στις 19 Ιανουαρίου ο πρώτος πλειστηριασμός
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα τα ακίνητα του Πέτρου Φιλιππίδη βγαίνουν σε πλειστηριασμό.

Συγκεκριμένα ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου και αφορά σε οικόπεδο και εξοχική κατοικία στο Σοφικό Κορινθίας.

Ο δεύτερος αφορά σε μεζονέτα στο Ψυχικό και έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ακίνητο στο Ψυχικό κατασχέθηκε για το ποσό των 450.000 ευρώ, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο πλειστηριασμός αφορά τη μια από τις δύο κατοικίες του κτιριακού συγκροτήματος, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο, με τιμή εκκίνησης στα 645.000 ευρώ.

Το δεύτερο ακίνητο για το οποίο έχει δρομολογηθεί ο πλειστηριασμός στις 19 Ιανουαρίου είναι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το εξοχικό σπίτι στο Σοφικό Κορινθίας που ανήκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 176.400 ευρώ. Το ακίνητο κατασχέθηκε στις 16 Ιουνίου 2021 για οφειλή ύψους 200.000 ευρώ.
d7adfe9f4083474f8c4258e48374ae63
Ο ηθοποιός και η σύζυγός του διαθέτουν ακόμη, εκτός από τη μεζονέτα τριών επιπέδων στο Ψυχικό και το εξοχικό στην Κορινθία, και το πατρικό σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας του ηθοποιού, εκκρεμεί ένα τεράστιο χρέος σε τράπεζες, που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Το ποσό αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά στα οποία είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Με την προφυλάκισή του τα όποια σχέδια υπήρχαν καθυστέρησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια.

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στις 18 Μαρτίου.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό κακουργήματος, δηλαδή για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!