Τάσος Χαλκιάς: Θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Είναι ένας άνθρωπος αυταρχικός»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εκείνο που «γεμίζει τις μπαταρίες του» είναι η δουλειά του και όχι η ανάπαυση.

«Δεν κάνω διάφορες δουλειές για να τα «οικονομήσω», δεν παίρνω πολλά χρήματα. Δεν ήμουν «κοιλιόδουλος» με τα χρήματα ποτέ. Όσα χρήματα έβγαλα στην δουλειά, τα έδωσα πάλι στη δουλειά, γι’ αυτό και δεν έχω λεφτά».

Σχολιάζοντας το έντονο του πρόγραμμα είπε πως η σύζυγός του, Πέννυ Παπουτσή, τον βλέπει εδώ και 52 χρόνια κάθε μέρα, τονίζοντας πως… «δεν είναι και καλό να με βλέπει συνέχεια», ενώ μεγάλο του άγχος ήταν πάντα η εξασφάλιση των παιδιών τους.

«Όταν δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα, ξέρεις ότι ποτέ δεν είσαι ασφαλής. Ο πατέρας μου με είχε βάλει στο «τρυπάκι» και έλεγε ότι “μαζί μου θα έχετε μία καλή ζωή, @@ διαθήκη”».

Στην συνέχεια ανέφερε πως σαςν παραγωγός έχει χάσει πολλά χρήματα.

«Μία φορά κέρδισα χρήματα από μία περιοδεία. Πλήρωσα τα χρέη μου και τους συνάδελφους μου. Αυτό με έκανε να γαληνεύσω. Ακόμα κι αν έχω μείνει απλήρωτος από δουλειές, ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να αφήσω απλήρωτο συνάδελφό μου».

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, στην εφηβεία του έμαθε τυχαία από την γιαγιά του πως ο παππούς του ήταν Τούρκος.

«Σε μία περιοδεία στην Κωνσταντινούπολη ο Μάνος Κατράκης με αγκάλιασε και μου είπε να πάμε να βρούμε μαζί τον παππού μου», είπε.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε:

«Ο Πέτρο Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος αυταρχικός, μπορεί να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις μέσα στη δουλειά και για τη δουλειά, αλλά να φτάσει σε σημείο παράβασης εγκληματικού χαρακτήρα, όχι, δεν τον έχω ικανό. Υπάρχουν αποφάσεις που δικαίωσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις περιπτώσεις των βιασμών. Από εκεί και πέρα ό,τι πει η δικαιοσύνη. Θα συνεργαζόμουν και πάλι με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωνόταν, δεν έχω λόγο να τον αποκλείσω», είπε.

Ο ίδιος έχει γίνει γνωστός μέσα από τις σειρές Χάι Ροκ και Love Sorry, ωστόσο θα επιθυμούσε να είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του στην «Μαντάμ Σου Σου». Όσο για τον ρόλο του Σάκη του υδραυλικού, τον οποίο υποδύθηκε στο Love Sorry, αποκάλυψε πως θα τον ερμήνευε ξανά καθώς είναι υπέρ των λαϊκών ηρώων.

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη live συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη, όταν η παρουσιάστρια είχε αναλάβει το τιμόνι του «Πρωινού Καφέ».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!