Σταύρος Ζαλμάς: «Έχουν περάσει πολύ μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία»

Όταν γράφτηκαν κάποιες κτηνωδίες για εμένα και οι δύο μου γονείς είχαν φύγει
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/05/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εκπομπή Open Weekend έδωσε συνέντευξη ο Σταύρος Ζαλμάς και αναφέρθηκε στο παρελθόν και σε δηλώσεις του που έχουν διαστρεβλωθεί από δημοσιογράφους. Πλέον όπως σημείωσε «δεν υπάρχει περίπτωση, εάν δώσω συνέντευξη από τηλεφώνου, να δημοσιευθεί εάν δεν την διαβάσω. Διότι αν στο παρελθόν είχα διαβάσει κάποια πράγματα δεν θα τα είχα αφήσει να δημοσιευθούν και θα είχα προστατεύσει τον εαυτό μου. Μιλάμε για τις συνεντεύξεις γιατί για δημοσιεύματα, που έχουν γίνει ερήμην μου, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Απλώς θα μπορούσα αν είχα τα μυαλά στο κεφάλι μου, να έχω κάνει μια δυο μηνύσεις και να είχα αγοράσει μια πολυκατοικία αυτή τη στιγμή».

Αναφορικά με τους δημοσιογράφους ο  Σταύρος Ζαλμάς, είπε: «Κακά τα ψέματα τα περασμένα χρόνια έχουν περάσει πολύ μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία. Πάρα πολύ μεγάλοι αλήτες και όταν λέω τη λέξη "αλήτης" τη χρησιμοποιώ με την αρχαιοελληνική έννοια της λέξεως. Αλήτες με όλο το μεγαλείο της σημασίας της λέξεως».

«Όταν γράφτηκαν κάποιες κτηνωδίες για εμένα και οι δύο μου γονείς είχαν φύγει και έτσι δεν πήραν αυτή την πίκρα», πρόσθεσε o ηθοποιός.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!