Πέτρος Φιλιππίδης: «Θέλω να τα παρατήσω κάποια στιγμή»

(VIDEO) «Έχω κουραστεί. Μου έχει στερήσει την προσωπική μου ζωή»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Εκεί, αναφέρθηκε και στη νέα σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που θα προβάλλεται καθημερινά από την ΕΡΤ1 από τον Οκτώβριο.

Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης:

«Είναι αρκετά απαιτητικά τα γυρίσματα. Το βιώνω άγρια. Δεν το έχω κάνει ξανά και είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς, έχουμε έναν πολύ καλό σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Μορφωνιό και μας βοηθάει πολύ σε αυτό. Είναι γρήγορος, αλλά όχι πρόχειρος. Το αποτέλεσμα της δουλειάς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά η αίσθηση που έχω λέει ότι είναι κάτι αρκετά καλό».

Παράλληλα ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τις παραστάσεις που θα συμμετέχει τον χειμώνα είτε ως σκηνοθέτης είτε και ως πρωταγωνιστής, που σε συνδυασμό με την τελειότητα που τον διέπει, «ροκανίζουν» την προσωπική του ζωή.

Είπε σχετικά ο Φιλιππίδης:

«Εγώ δεν νιώθω ευχαριστημένος. Από τη στιγμή που κάνω κάτι δεν είμαι ευχαριστημένος. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα. Σκέφτομαι το μέλλον, τι θα κάνω μετά από αυτό. Με φθείρει όλο αυτό, άλλα δεν θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου απ' όλο αυτό. Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό από την ψυχική ταραχή. Τώρα, βλέπω ότι ίσως να μην το αντέχω και πολύ αυτό και θέλω να τα παρατήσω κάποια στιγμή. Έχω κουραστεί. Μου έχει στερήσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν έρθει στιγμές που έχω πει: "φτάνει, γεια σας"».

Τέλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τον γιο του, λέγοντας ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός και καλύτερος άνθρωπος από τον ίδιο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!