Πασχάλης Τερζής: Δέχθηκε πρόταση για νέο τραγούδι σε τηλεφωνική σύνδεση

Ποια ήταν η απάντησή του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
 

Συνέντευξη με αφορμή τον πληστειριασμό της βίλας του στη Γλυφάδα παραχώρησε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ πολλοί καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του στο παρελθόν, μίλησαν για εκείνον δημόσια.

Μετά το αφιερωματικό βίντεο με τις δηλώσεις τραγουδιστών για τον επιχειρηματία, ο Πασχάλης Τερζής έκανε παρενέβη με τηλεφωνική επικοινωνία στη ροή της εκπομπής προκειμένου να μιλήσει για τις σχέσεις του με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής θυμήθηκε μερικές από τις στιγμές που πέρασε δίπλα του αλλά και το σκάφος που του είχε δωρίσει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Εκτός από το ξάφνιασμα που προκάλεσε το τηλεφώνημά του, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Μάλιστα, έκανε και μια πρόταση στον τραγουδιστή να τραγουδήσει ένα κομμάτι που γράφτηκε για τη ζωή του. «Για σένα Πασχάλη είχε γραφτεί από τον Ηλία Φιλίππου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Θέλουν να το πεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πασχάλης Τερζής του απάντησε καταφατικά. «Βέβαια, ποιος θα σου πει όχι εσένα; Για τον Αργύρη δίνω τα πάντα», του είπε, παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από τις πίστες και τη δισκογραφία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!