Η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε την τραγουδίστρια που απέρριψε τον "Παλιόκαιρο"

"Θα πέσεις από την καρέκλα" είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Εύη Δρούτσα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο 2night Show της Δευτέρας και παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε για την προσωπική της ζωή, την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και της συνεργασίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια με πολύ επιτυχημένους ερμηνευτές.

Η αποκάλυψη, ωστόσο, αφορούσε μία συνεργασία που δεν είχε με πασίγνωστη τραγουδίστρια, η οποία απέρριψε ένα τραγούδι που έγινε τεράστια επιτυχία

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον "Παλιόκαιρο" του Πασχάλη Τερζή. Το κομμάτι είχε αρχικά προταθεί σε άλλη τραγουδίστρια, στην οποία όμως "τότε δεν άρεσε".

Αρχικά, η Εύη Δρούτσα είπε:"Δεν έβρεχε τη μέρα που το έγραφα. Δεν ξέρω πώς μου έρχονται. Μου λένε θέλω αυτό και κάθομαι και το γράφω. Έχω γράψει και πάρα πολλά πάνω σε μουσική. Ο Μάκης Μάτσας μου το έμαθε. Τον Κορκολή όλο τον έγραψα πάνω στη μουσική".

Στη συνέχεια, προειδοποίησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που την είχε ρωτήσει αν υπήρχε τραγούδι που προοριζόταν για άλλον καλλιτέχνη: "Θα πέσεις από την καρέκλα".

"Ο Γιάννης Δουλάμης, ο παραγωγός της Καίτης Γαρμπή, της έδειξε τον «Παλιόκαιρο», τον οποίο τον απέρριψε", είπε η στιχουργός για να προσθέσει:

"Και τώρα μπορεί να το συζητήσω. Της λέω μωρή τρελή απέρριψες αυτό το τραγούδι; Τι να κάνω μου λέει, αφού δεν μου άρεσε τότε. Άσε τι είπαμε μετά, δεν χρειάζεται να λέω γιατί εγώ λέω και πολλά".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!