Οριστικό ναυάγιο για το σχήμα Δημητρίου - Γιαννιά - Παπαδοπούλου - Χολίδη

Δεν θα τους δούμε ποτέ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η πρεμιέρα σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο αναβλήθηκε και πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ακυρώθηκε δια παντός. Έτσι δε θα δούμε ποτέ την Άντζελα Δημητρίου, τον Γιώργο Γιαννιά, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο ίδιο σχήμα.

Το ναυάγιο επιβεβαίωσε ο Γιώργος Γιαννιάς με μήνυμά του στο Instagram:
“ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. Δυστυχώς για κάποιους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.

3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.

Γιώργος Γιαννιάς”
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ 1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. 2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. 3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας. _____________________ Γιώργος Γιαννιάς

A post shared by Giorgos Giannias (@giorgosgiannias) on

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!