Τι γίνεται φέτος στις πίστες;

Οι πρώτες πληροφορίες για τα μουσικά σχήματα το χειμώνα 2017 - 2018.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/08/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα βρίσκονται στην αναζήτηση των καλλιτεχνών που θα φιλοξενήσουν. Αρκετές συνεργασίες έχουν ήδη «κλειδώσει», αλλά αν δεν πέσουν οι… υπογραφές, όλα μπορούν να αλλάξουν ή να ανατραπούν. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες πληροφορίες που αντλούμε από τις επίσημες σελίδες χώρων και καλλιτεχνών στο Facebook, αλλά και το site kratisinow.gr, παρακάτω θα δείτε τα σχήματα που ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στις αθηναϊκές πίστες και τις μεγάλες μουσικές σκηνές, αν όλα πάνε καλά. 

Ο Νίκος Βέρτης έκανε ήδη πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και περισσότεροι από 4500 φίλοι πέρασαν από Οrama The Music Show το πρώτο διήμερο. Θα βρίσκεται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο για λίγες παραστάσεις, ενώ αργότερα -λογικά- θα κατηφορίσει προς Αθήνα και το Yton. Μαζί του στη Θεσσαλονίκη εμφανίζονται οι Δημήτρης Καραδήμος, Άννα Καμαρινού, Αθηνά Μανουκιάν, Κική Σαββίδου και Δήμος Μπέκε.

Πρεμιέρα στο Politia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης έκαναν στις 18 του μήνα και οι Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα, όπου θα παραμείνουν για ένα διάστημα, κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

O Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα εμφανιστούν στο Vogue της Θεσσαλονίκης από το Νοέμβριο. Η συνέχεια θα δοθεί στην Αθήνα και στην Ιερά Οδό, όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του κέντρου, όπου ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα ξεκινήσουν εμφανίσεις από τη νέα χρονιά.

Το Vox της Ιεράς Οδού θα φιλοξενήσει τις Νατάσα Θεοδωρίδου & Μελίνα Ασλανίδου. Το σχήμα συμπληρώνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Απέναντι, στο Acro Club, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά ο Γιώργος Σαμπάνης, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ποιοι θα τον πλαισιώνουν. 

Στο Φωταέριο της Πειραιώς θα βρεθεί ο Γιάννης Πλούταρχος & ο Ηλίας Βρεττός, ενώ στο Box οι Μέλισσες με την Τάμτα. Παρακάτω, στον ίδιο δρόμο, το Έναστρον θα υποδεχτεί και πάλι το Γιώργο Μαζωνάκη, μαζί με την Πάολα & τον Στέλιο Ρόκκο.

Η Άννα Βίσση θα παραμείνει και φέτος στο Hotel Ερμού, ενώ η Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον Ιανουάριο του 2018, θα επιστρέψει στο Άνοδος Live Stage της οδού Πειραιώς.

Ύστερα από χρόνια, το Pantheon Theatre γίνεται και πάλι Αθηνών Αρένα κι ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της αθηναϊκής διασκέδασης ξανά με τον Αντώνη Ρέμο, που θα έχει στο πλευρό του δέκα γυναίκες καλλιτέχνιδες, ανάμεσα στις οποίες η Ελένη Φουρέιρα και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών, που ανανεώθηκε, αυξάνοντας τη χωρητικότητά του για να φιλοξενήσει τον τραγουδιστή και μάλιστα θα μοιράζεται τη σκηνή με τους Onirama.

Στο διπλανό Estate θα εμφανιστεί και πάλι ο Σάκης Ρουβάς, αυτή τη φορά μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τη σκυτάλη από τους δύο καλλιτέχνες, θα πάρει αργότερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τα ηνία στο Fever φέρονται να παίρνουν οι Νότης Σφακιανάκης & Τόλης Βοσκόπουλος, ενώ την Πύλη Αθηνών στη Συγγρού καταλαμβάνουν οι Ζαφείρης Μελάς, Δημήτρης Γιώτης, Γωγώ Ρωμαίου & Βάσια Θεοδωσίου.

Το Διογένης Studio της Συγγρού, πρώην στέκι του Αντώνη Ρέμου, διαβάζουμε ότι «αναλαμβάνει» για φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου.

O Βοτανικός φιλοξενεί και πάλι τον Μάκη Δημάκη με guest τον Σταμάτη Γονίδη, ενώ ο Βοτανικός Plus από τα τέλη Οκτώβρη υποδέχεται τον Τόνι Σφήνο.

Γι' ακόμα έναν χειμώνα, ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο Club 22. Φέτος, μαζί του θα είναι ο Αντύπας. Στο Central Live της Βουλιαγμένης ο Stan και ο Χρήστος Δάντης θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς παραμένει στο 4711 στο Μαρούσι των βορείων προαστίων, από τις αρχές Νοεμβρίου.

Προς τα 'κει μετακομίζει και ο Θέμης Αδαμαντίδης, που φέτος θα εμφανιστεί στο Εμπατή - North Live Stage.

Οι Βασίλης Δήμας, Δημήτρης Αβραμόπουλος & Κατερίνα Στικούδη ξεκινούν στο Ποσειδώνιο την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ ο Χρήστος Κυριαζής με τον Χρήστο Μενιδιάτη στο Cabaret Romeo, για περιορισμένες εμφανίσεις.

Το Frangelico θα φιλοξενήσει τον Νίκο Μακρόπουλο & την Αμαρυλλίς, ενώ το Fantasia Live τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Πέτρο Ιακωβίδη, Otherview, Κωνσταντίνο Κουφό, Josephine και DJ Λάχανο, από 1η Σεπτεμβρίου.

Εκκρεμεί να μάθουμε ποιοι θα εμφανιστούν στο Teatro Music Hall της Ποσειδώνος, στην Ακτή Πειραιώς και κάποιους ακόμα χώρους, αλλά και πού θα στεγαστεί τελικά το σχήμα Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία, καθώς η Μαρινέλλα έχει δηλώσει πως η συνεργασία τους, που σημείωσε πολλά sold out το καλοκαίρι, θα συνεχιστεί και το χειμώνα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!