Ο Θανάσης Λάλας για τη σχέση του με την Άννα Δρούζα

(VIDEO) «Όταν μου έστειλε το μήνυμα…»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Θανάσης Λάλας παραχώρησε συβνένβτευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ1.

Εκεί, μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε έγινε η γνωριμία του με τη σύντροφό του Άννα Δρούζα.

Είπε ο Θανάσης Λάλας:

«Την Άννα τη γνώρισα τον Δεκέμβριο του 2005, πήρα ένα μήνυμα από εκείνη. Είναι αστεία ιστορία... Ας την πούμε. Είχαμε γράψει κάτι στο "Βήμα” και μου έλεγαν τα παιδιά ότι παίρνει η Άννα Δρούζα. Δεν την βρίζαμε ακριβώς. Η Άννα είναι μία αστή, ένα πολύ ενδιαφέρον ηθικά άτομο και παρόλο που πέρασε από την τηλεόραση έχει αίσθηση της αξιοπρέπειας. Πήρε να διαμαρτυρηθεί και κάποια στιγμή έφτασε σε μένα για να κάνουμε μια διόρθωση. Της πρότεινα να κάνουμε ένα άλλο άρθρο, να βρούμε μια ευκαιρία να γράψουμε κάτι καλό και να της κάνω το τραπέζι».

Και συνέχισε ο Θανάσης Λάλας:

«Όταν μου έστειλε το μήνυμα είχα χάσει τον μπαμπά μου και εκείνη τη μητέρα της και συναντιόμαστε να μιλήσουμε. Ήταν μια αφορμή που εξελίχθηκε. Από τότε ξεκινήσαμε να τα λέμε.

Είναι ένα πολύ αγαπητό άτομο, έχει ένα διαολεμένο χιούμορ, μετά γίνεται μωρό. Εγώ είμαι πάντα καλός μαζί της. Έτυχε να έχει ένα παιδί με τον Νίκο Οικονόμου, ήταν 3 χρονών και άρχισα να δένομαι με την Αριαδνούλα. Είναι παιδί μου. Τώρα μας συνδέει η χαρά μας για την επιτυχία της στην Αμερική. Το ίδιο πράγμα αισθάνομαι και για τον γιο μου, τον Κωνσταντίνο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!