Ο Μπίλι Ζέιν του Τιτανικού γλέντησε στον Ρέμο

Την Ελλάδα βρίσκεται και πάλι ο «κακός» της ταινίας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/11/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο διάσημος ηθοποιός που έχει ελληνική καταγωγή, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και διασκέδασε στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Μπίλι Ζέιν σχολίασε: «Ήταν καταπληκτικά! Φυσικά πήγα στα μπουζούκια και ήταν τα καλύτερα που έχω πάει. Η παρουσία του Αντώνη Ρέμου ήταν επιβλητική, κάτι περισσότερο από απλός μουσικός, ήταν πραγματικός διασκεδαστής.ωΚαταπληκτική φωνή και η σύνδεση του με το κοινό ήταν βαθιά με κανένα κομμάτι εγωισμού».

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε φωτογραφία των δυο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Ένας κακός τύπος στις ταινίες, ένας υπέροχος άνθρωπος στην πραγματική ζωή!!! Χάρηκα που σε γνώρισα».

Ο Μπίλι Ζέιν ήρθε στη χώρα μας με αφορμή την 4η Thessaloniki Ιnternational Contemporary Art Fair που πραγματοποιείται από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου στη ΔΕΘ.

Ο 53χρονος ηθοποιός έγινε γνωστός ως ο αρραβωνιαστικός της Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία «Τιτανικός», την οποία του «έκλεψε» ο Λεονάρντο ντι Κάπριο. Στην έκθεση ωστόσο θα δείξει τον εικαστικό του εαυτό παρουσιάζοντας έργα του που υπηρετούν το ρεύμα του αφηρημένου εξπρεσιονισμού.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!