Μουκίδης: «Ο Θεοφάνους το ξεφτίλισε το κομμάτι»

(VIDEO) «Έκανε καλό στην τσέπη του. Πρέπει να πήρε σοβαρά χρήματα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μεγάλο ντόρο έχει σηκώσει η διαφήμιση της εταιρείας Jumbo με το διασκευασμένο ειδικά για την περίσταση «Φεγγάρι μου» του Γιώργου Θεοφάνους και ερμηνευμένο-παραφρασμένο από τον Τάσο Μπουγά.


Ο Γιώργος Μουκίδης, δημιουργός κι εκείνος, δήλωσε στην εκπομπή Breakfast@Star για τον συνάδελφό του:

«Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε για αυτό. Αυτός για τον εαυτό του, καλά έκανε. Πρέπει να πήρε σοβαρά χρήματα, γιατί όσο πιο ψηλά είναι το τραγούδι, τόσο πιο πολύ "πανί" θες για να το τυλίξεις. Πιο μεγάλο πανί, πιο πολλά λεφτά. Για να το κάνει αυτό, πάει να πει ότι αυτά που πήρε, ήταν κάτι σοβαρό».

Και συνέχισε ο Γιώργος Μουκίδης για τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου που έχει ερμηνεύσει το τραγούδι σε πρώτη εκτέλεση:

«Είναι δικό του θέμα και όχι δικό μας. Εγώ λέω ότι ναι, το κομμάτι το ξεφτίλισε και τίποτα άλλο. Δεν είναι υπερβολικό που στενοχωρήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, έχει άλλα θέματα, κατ' εμέ. Είναι του δημιουργού το κομμάτι, το κάνει ό,τι θέλει. Θα έπρεπε να έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί της, αλλά αν το έκανε, θα του έλεγε να μην το κάνει. Τα λεφτά είναι πάντα δόλωμα. Τώρα έχει ένα άλλοθι, μπορεί να πει "δεν ήξερα ότι θα σε πείραζε, νόμιζα ότι θα γελούσες"».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!