Μουκίδης: «Δεν άδειασα τον Αργυρό…»

(VIDEO) «Δικαιούται να πει τραγούδι του Μητροπάνου, αλλά να το σεβαστεί»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Μουκίδης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει σχετικά με την προσέγγιση του Κωνσταντίνου Αργυρού σε τραγούδια που είχε ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος, στην εκπομπή που έκανε στο Mega.

Ο Μουκίδης σε ανάρτησή του είχε γράψει στον τοίχο του στο facebook:

«Φίλε Δημήτρη ελπίζω να μην βλέπετε MEGA εκεί στον παράδεισο…..(άντε να γίνει επιτέλους κι αυτή η ρημάδα η Δευτέρα Παρουσία να κατέβουν πάλι στην γή όλα αυτά τα «θηρία» με τις ψυχάρες και τίς φωνάρες που ζούν στους ουρανούς και να μαζευτούν πιά τα τσουτσέκια που παριστάνουν τους τραγουδιστές στίς τρύπες τους)».
sss
Αυτή τη φορά ο Μουκίδης δήλωσε:

«Δεν “άδειασα” τον Αργυρό. Ο Μητροπάνος είχε ένα χάρισμα πολύ ιδιαίτερο. Ο Δημήτρης ήταν ιχνηλάτης, έπαιρνε ένα τραγούδι, που ήταν ένα δάσος, και πήγαινε από ένα μονοπάτι, το οποίο το χάραζε αυτός και ήταν το ιδανικό…

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δικαιούται να πει τραγούδι του Μητροπάνου, αλλά να το σεβαστεί. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό. Δεν είπαμε να τον αντιγράψει, αλλά δεν μπορείς να τραγουδάς όλα τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, πρέπει να σεβαστείς κάποια θέματα.

Είναι ένας νέος τραγουδιστής που μπορεί να σηκώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο βάρος τραγουδιών. Αλλά όταν πάει να σηκώσει πιο μεγάλο βάρος από αυτό που μπορεί, γονατίζει».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!