Marseaux: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για το βίντεο στο Tik Tok με την τεφροδόχο της μητέρας της

"Η μαμά είναι δική μου. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν".
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στην εκπομπή  The 2Night Show βρέθηκε η Marseaux και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο TikTok, όταν ανέβασε ένα βίντεο με την τεφροδόχο της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια ανέφερε: "Δεν απολογήθηκα. Η μαμά είναι δική μου. Αν θέλω να κάνω ένα αστείο ή ένα TikTok, δεν θα απολογηθώ σε κάποιον για τη δική μου μαμά. Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε καν. Δεν δίνω σημασία. Το TikTok πια έχει γίνει μία πολύ τοξική πλατφόρμα. Μπαίνει ο κάθε πικραμένος και γράφει. Έχει βγει πολύ μίσος".

Και τόνισε: "Είμαι ίσως και στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Άμα έχεις βρει την συνταγή της επιτυχίας γιατί να το αφήσεις και να το ρισκάρεις; Συνεχίζεις κανονικά. Νομίζω ότι κάποιες σχέσεις είναι πολύ καρμικές. Και θεωρώ ότι η σχέση μου με το Sol είναι καρμική και δεν κόβεται. Είναι αυτές που μέχρι παππούδες θα είμαστε μαζί. Έχω βγάλει δύο άλμπουμ και νιώθω σαν να βρίσκω πιο πολύ τον εαυτό μου, τι μου αρέσει μουσικά, το τι περιμένω από τους ανθρώπους μου. Είμαι στα έξι χρόνια ψυχοθεραπείας και νομίζω ότι κάθε χρόνο αλλάζω πολύ. Ανακάλυψα ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω αυτά που ένιωθα ή δεν τα επικοινωνούσα καθόλου ή με λάθος τρόπους. Βρήκα το τι περιμένω από τους άλλους και όποιος είδα ότι δεν μου έκανε καλό, έφυγε".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!