Κώστας Μακεδόνας: Η συγκινητική ανάρτηση για την αποφοίτηση της κόρης του

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) «Πόση χαρά και συγκίνηση, σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Κώστας Μακεδόνας αποτελεί έναν από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες ερμηνευτές, έχοντας συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και τα τραγούδια του έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες. 

Ωστόσο, εκτός από ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Κώστας Μακεδόνας είναι ένας εξαιρετικός πιλότος, αλλά και ένας περήφανος... «χαζομπαμπάς», όπως αυτοαποκαλείται. Και το απέδειξε μέσα από μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, με δύο φωτογραφίες της κόρης του. 

Στη μία εξ αυτών την κρατά στα χέρια του, ενώ εκείνη είναι ακόμα μωρό, ενώ στη δεύτερη την έχει απαθανατίσει κατά την ορκωμοσία της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, όπου πήρε πτυχίο Ψυχολογίας.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πρώτη φωτογραφία: Τέτοιες μέρες το 2000. Η κόρη μου λίγων ημερών φωτογραφίζεται με τον χαζομπαμπά της. Η δεύτερη φωτογραφία είναι σημερινή από την ορκομωσία της ως πτυχιούχος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο χαζομπαμπάς σήμερα σε ρόλο φωτογράφου. Πόση χαρά και συγκίνηση ! Σ´ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου ! Καλή σταδιοδρομία !».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!