Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Χωρίζει με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

Η σχέση τους γεννήθηκε το 2018
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τέλος στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με δημοσίευματα το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν ήταν άλλωστε και ο λόγος που πολλοί δεν κατάλαβαν ότι το ζευγάρι δεν πλέον μαζί. Όσο αθόρυβη ήταν η σχέση τους, τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους.

Η Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο θέατρο «Μουσούρη».

Η σχέση τους γεννήθηκε το 2018 μέσα από μια δυνατή φιλία ετών. Όλα ξεκίνησαν τη βραδιά που η Χρυσή Βαρδινογιάννη παρακολούθησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική σκηνή. Μετά το τέλος της παράστασης ήρθε η πρόταση του ηθοποιού στην παρέα του να βγουν για ένα ποτό. Η Χρυσή ακολούθησε τον Κωνσταντίνο μαζί με την υπόλοιπη παρέα και έκτοτε ξεκίνησε η τακτική τους επικοινωνία, αλλά και οι επόμενες κοινές εμφανίσεις.

Η πρώτη τους, μάλιστα, κοινή εμφάνιση έγινε στο «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίνας Ρίζου. Το ζευγάρι, που είχε προφανώς αποφασίσει να μην κρύβεται πλέον, συνόδευαν η επιστήθια φίλη και βοηθός του στη σκηνοθεσία Έλενα Σκουλά και το ζεύγος Σμαράγδας Καρύδη – Θοδωρή Αθερίδη. Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση τους. Ο ηθοποιός έχει ένα γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!