Ηλίας Μαμαλάκης: «Στα ύστερα της ζωής μου θέλω να φάω κλασική ελληνική κουζίνα»

«Οι πέντε μέρες στην εντατική μου άφησαν σημάδια, μια μελαγχολία ένα φόβο»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για τις ημέρες που πέρασε στην εντατική. 

Μιλώντας στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν «φοβήθηκε για τη ζωή του». Συγκεκριμένα είπε ότι η τελευταία του περιπέτεια έχει λήξει. 

«Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου κι ας ήμουν στην εντατική. Το πενταήμερο στην εντατική μου άφησε σημάδια, μία μελαγχολία, έναν φόβο. Ζήτησα τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου. Δεν έχω κάνει όλα από αυτά που ήθελα να κάνω, έχω εκκρεμότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει γύρω στα 70 με 80 μπαστούνια, ενώ θα επέστρεφε με το «Μπουκιά και Συγχώριο» εάν του γινόταν σχετική πρόταση. 

Ο Ηλίας Μαμαλάκης όμως αναφέρθηκε και στο Master Chef λέγοντας ότι «πιο κοντά μου είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο πραγματιστής. Εχω πει καλά πράγματα για το Master Chef και πολύ καυστικά για τις αντιδράσεις κάποιων παικτών. Άρα λοιπόν το παιχνίδι μου αρέσει αλλά και η αύρα που έχουν και οι τρεις κριτές». 

Σχετικά με τις προτιμήσεις του στο φαγητό είπε ότι έχει φάει σε πολύ ακριβά εστιατόρια στο εξωτερικό». Ωστόσο, «στα ύστερα της ζωής μου θέλω να φάω κλασική ελληνική κουζίνα. Στην πείνα μου δεν θα φάω tartar, αλλά ψωμί, τυρί και ντομάτα. Στην Αφρική μου έφεραν να φάω κροκόδειλο. Δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!