Αποβάλλουν Χαϊκάλη, Φιλιππίδη, Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

(VIDEO) Τις επόμενες ημέρες ο φάκελος αναμένεται να κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη διαγραφή του Παύλου Χαϊκάλη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιώργου Κιμούλη αναμένεται να αποφασίσει μέσα στο Φεβρουάριο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Όπως ναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», το Πειθαρχικό έχει ήδη αποφασίσει την πρόταση του και τις επόμενες ημέρες ο φάκελος αναμένεται να κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο και στη συνέχεια να να ψηφίσει η γενική συνέλευση.

Χαϊκάλης και Κιμούλης, έχουν δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση αν και δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Φιλιππίδης ο οποίος είναι προφυλακισμένος, όχι.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, δήλωσε πως η διαδικασία ήταν χρονοβόρα και καθυστέρησε επειδή κατέθεσαν πολύ μάρτυρες. Επίσης, το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποτελείται από συναδέλφους ηθοποιούς, που έχουν γυρίσματα και παραστάσεις. Ως εκ τούτου η έλλειψη χρόνου βάζει «εμπόδια».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ θα πάρει τον φάκελο από το Πειθαρχικό, θα δούμε τι προτείνει και ακολούθως θα προκηρύξουμε τη γενική συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την πρόταση που θα έχει κάνει το Πειθαρχικό. Οι προτάσεις του Πειθαρχικού πρέπει να περάσουν από το Διοικητικό για να πάνε στη γενική συνέλευση», εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τους Χαϊκάλη, Φιλιππίδη, Κιμούλη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!