Βραβείο για την «Προσευχή» του Κατσιγιάννη με τον Jonathan Jackson

Διακρίσεις στο London Greek Film Festival για τον Έλληνα συνθέτη και τον Χολιγουντιανό ηθοποιό και τραγουδιστή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Mία προσευχή για όλους» σε μορφή τραγουδιού που βρήκε ανταπόκριση από ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Γής.

4 Βραβεία για το Ντοκιμαντέρ «ELDER JOSEPH THE HESYHAS | ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ» και Πρώτο βραβείο καλύτερου video clip (Μουσική, Στίχος, Εικόνα).

Ο Βραβευμένος με Emmy Αwards χολιγουντιανός ηθοποιός Jonathan Jackson, συναντήθηκε με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και με τη βοήθεια της τεχνολογίας ηχογράφησαν αυτό το τραγούδι ενώνοντας την Αμερική με την Ελλάδα εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας που μαστίζει τον Πλανήτη μας .

Δηλώνει ο Jonathan Jackson που διατηρεί στενούς δεσμούς με τη χώρα μας και την ορθοδοξία:

«Όταν μου έστειλε ο Ανδρέας το τραγούδι, πραγματικά αισθάνθηκα μια αγαλλίαση, μια ανακούφιση και αμέσως σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει να το ακούσουν όλοι, γι’ αυτό αμέσως το τραγούδησα και το ανεβάσαμε στο διαδίκτυο. Τα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά είναι χιλιάδες και γεμάτα συναισθήματα ελπίδας και ανακούφισης. Δοξάζω το Θεό που αυτή η απλή μας κίνηση βρήκε τόση ανταπόκριση από τον κόσμο, γιατί αυτή ήταν και η δική μας πρόθεση να περάσουμε στους συνανθρώπους μας μια ελπίδα φωτός».

Συμπληρώνει με τη σειρά του ο Ανδρέας Κατσιγιάννης

«Τις μέρες τις καραντίνας, τις πρώτες αυτές δύσκολες στιγμές, βλέποντας σε μηδενικό σχεδόν χρόνο να αλλάζει τροπή η ζωή μας, σκεφτόμουν πως θα μπορούσα μέσα από τη τέχνη μου να δώσω ένα μήνυμα ελπίδας στους συνανθρώπους μου. Ειλικρινά ευχαριστώ το Θεό και την οικογένεια μου που μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δημιουργώ σε τόσο δύσκολες συνθήκες και νιώθω τεράστια συγκίνηση και χαρά που το τραγούδι μας βρήκε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από συνανθρώπους μας σε κάθε γωνιά της Γης. Το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή είναι η συνένωση με τα μέσα μας και η συνεύρεση με τους γύρω μας, έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα χρόνια που έρχονται».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Ερμηνεία: Jonathan Jackson
Απόδοση ποιήματος: Μοναχός Α. Φωτεινός
Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Σκηνοθεσία Video: Α.Φωτεινός
Φωνητικά: Απόστολος Μόσιος
Απόδοση του ποιήματος στα Αγγλικά: Γιάννης Καραλάκος
Μίξη-mastering: Απόστολος Μόσιος
Παραγωγή Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!