«Βασίλης Καρράς - 40 Χρόνια» στο Θέατρο Πέτρας

Ο Βασίλης Καρράς θα πραγματοποιήσει την εξ αναβολής συναυλία παρέα με τους φίλους του, στο Θέατρο Πέτρας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά τη μεγάλη, επιτυχημένη του συναυλία στη Θεσσαλονίκη, ο Βασίλης Καρράς έρχεται στην Αθήνα και στο Θέατρο Πέτρας για να γιορτάσει με το μεγάλο κοινό του, τα 40 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική μουσική σκηνή. 

Συμμετέχουν οι φίλοι και συνεργάτες του: Χρήστος Δάντης, Γιάννης Ζουγανέλης, Κωνσταντίνα, Νίκος Μακρόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη συναυλία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου και ακυρώθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Τα εισιτήρια από την προηγούμενη συναυλία ισχύουν κανονικά, αρκεί οι θεατές να έχουν μαζί τους το απόκομμα του εισιτηρίου. 

Ο Βασίλης Καρράς θα είναι στο Θέατρο Πέτρας μαζί με τους φίλους του ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες, όπως «Νύχτα ξελογιάστρα», «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες», «Άστη να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δε μ’ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και άλλα.

Info:


Θέατρο Πέτρας - Αθήνα 
Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 13€ | Θέατρο 15€
Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr, 11876, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Αθηνόραμα.gr
karrasvasilsisddd.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!