Μεταφέρεται η επετειακή συναυλία του Βασίλη Καρρά

(VIDEO & PHOTOS) Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, τελικά, στη μεγάλη συναυλία για τα 40 χρόνια του Βασίλη Καρρά στο Θέατρο Πέτρας.
Μεταφέρεται η επετειακή συναυλία του Βασίλη Καρρά Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/06/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η δυνατή βροχή δεν επέτρεψε, τελικά, στο Βασίλη Καρρά να ολοκληρώσει την επετειακή συναυλία, που διοργανώθηκε με αφορμή τα 40 χρόνια του στο τραγούδι, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στο Θέατρο Πέτρας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Καλεσμένοι του θα ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μάκης Σεβίλογλου κ.ά.

kararsrrt1.jpg
Αν και η συναυλία ξεκίνησε, λίγο πριν τις δέκα το βράδυ, με περίπου 8000 κόσμου στις κερκίδες και μπροστά στη σκηνή, να παρακολουθεί ένα όμορφο «βιογραφικό» βίντεο για την πορεία του τραγουδιστή, ο Βασίλης Καρράς πρόλαβε να πει μόνο 11 τραγούδια, πριν η καταρρακτώδης βροχή εξαναγκάσει στη διακοπή της, για λόγους ασφαλείας.
anbolikarras.jpg
Απ’ το λίγο που προλάβαμε να παρακολουθήσουμε, ήταν μια όμορφη και προσεγμένη διοργάνωση, που αν κρίνω από τις κάμερες και το γερανό μάλλον θα βιντεοσκοπούνταν, λόγω και του επετειακού της χαρακτήρα. Ραντεβού το Σεπτέμβρη!
kararsrrt3.jpg

Η ανακοίνωση της παραγωγής:


Διεκόπη λόγω καταιγίδας, λίγο μετά την έναρξή της, η επετειακή συναυλία για τα 40 χρόνια του Βασίλη Καρρά, στο Θέατρο Πέτρας το Σάββατο 17 Ιουνίου, για λόγους ασφαλείας του κοινού και των καλλιτεχνών.

Από την παραγωγή αποφασίστηκε η συναυλία να μεταφερθεί την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία, που είναι η Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 11876

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!