Βασ. Παπακωνσταντίνου: Η έκπληξη στην σκηνή της συναυλίας του στη Θεσσαλονίκη

(VIDEO) «Χρόνια πολλά σε σένα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με αφορμή τα 50 χρόνια που έκλεισε στη μουσική σκηνή, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πραγματοποιεί με μια περιοδεία με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. 

Μάλιστα, χθες στις 21 Ιουνίου, ο γνωστός τραγουδιστής είχε τα γενέθλιά του και τα πέρασε στη Θεσσαλονίκη, όπου έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο της Καλαμαριάς, το οποίο ήταν κατάμεστο.

Το πάθος, η ένταση και τα συνθήματα αγάπης προς τον καλλιτέχνη δεν σταμάτησαν λεπτό.

 


Η έκπληξη επί σκηνής έγινε από την σύζυγό του Ελένη Ράντου, η οποία κρατούσε μια τούρτα για τα γενέθλιά του, η οποία έγραφε «Χρόνια πολλά σε σένα». Ο Βασίλης έκλεισε τα 73 του χρόνια και συνεχίζει να συγκινεί…



Υπέροχη παραγωγή, μοναδικοί οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες επί σκηνής, εκ των οποίων, ο Απόστολος Μόσιος, όπως και η θεσσαλική χορωδία «Ρυθμός» με μαέστρο το Νίκο Χιώτογλου.

Η οικογενειακή φωτογραφία

Παράλληλα, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία πόζαρε χαμογελαστή με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους, Νικολέττα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με τους followers της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Happy family birthday!!! Oικογενειακά–Συναυλιακά γενέθλια στη Θεσσαλονίκη!».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!