Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο 44ο River Party

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με περισσότερα από πενήντα χρόνια σπουδαίας πορείας στην ελληνική δισκογραφία, παραμένει δημιουργικός και αειθαλής.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων το ενημερωτικό δελτίο:

Συνεχίζει τα καλοκαιρινά του ραντεβού, θέλοντας να μας παρουσιάσει αυτό που ξέρει καλύτερα, στο «δεύτερο σπίτι» του στο River Party.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με τη μαγική του φωνή θα ανέβει στη σκηνή και θα μας παρασύρει στις δικές του μελωδίες. Τεράστιες επιτυχίες, θρυλικές συνεργασίες και αξέχαστα τραγούδια χαραγμένα στην καρδιά μας, θα πάρουν μορφή σε μια βραδιά και θα μας ταξιδέψουν στο δικό του μοναδικό κόσμο.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με μια τεράστια ιστορία πίσω του, παραμένει αιώνια διψασμένος για την συναυλιακή συνθήκη και διαθέσιμος να «μιλήσει» για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς, θα είναι η ευκαιρία μας να συναντήσουμε ξανά τον Βασίλη, τον δικό μας Βασίλη, όπου με την τρυφερή ροκ φωνή και τη ηλεκτρισμένη σκηνική του παρουσία, θα πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της πλούσιας καριέρας του.
papakwnstantinou_river.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!