Τραγουδήσαμε όλοι με τη Λυδία Σέρβου

(VIDEO & PHOTOS) Συμμετείχαν η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Χαριτίνη Πανοπούλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με το εξαιρετικό «Όση μου ‘λειψε αγκαλιά», που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες και με κομμάτια γνωστά, πολύ αγαπημένα, η Λυδία Σέρβου μαζί με το συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου στο πιάνο, χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φίλους του καλού τραγουδιού, που γέμισαν την αυλή της Ρότας στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017.

Οι εκπλήξεις στο πρόγραμμα ήταν αρκετές, ενδεικτικά αναφέρουμε τα τραγούδια «Ο δικός μου ο δρόμος» και «Έχω έναν καφενέ» που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε από τη Λυδία Σέρβου στις εμφανίσεις της, και τα οποία απέδωσε με ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκε η Χαριτίνη Πανοπούλου, για να μας θυμίσει, μαζί με τη Λυδία Σέρβου στιγμές απ’ το Ηρώδειο του Σεπτεμβρίου με θέμα τον Πολιτισμό της Μικρασίας, αλλά και η Παυλίνα Βουλγαράκη, που με τις επιτυχίες της απέσπασε το χειροκρότημα και θαυμασμό της δασκάλας της, Λυδίας.

Η παράσταση άφησε ξεχωριστές εντυπώσεις, το κοινό αγκάλιασε τα τραγούδια και τις ερμηνείες και δεν ήταν λίγες οι φορές που η Λυδία Σέρβου «κατέβαζε» το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν όλοι μαζί!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!