«Το Μαγαζί» - Ένας νέος χώρος διάδρασης στα Άνω Λιόσια

Καφές, φαγητό, ποτό, αλλά και βιβλιοθήκη, επιτραπέζια και ζωντανή μουσική, όλα σε ένα χώρο…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/12/2012

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας νέος, διαδραστικός χώρος αναψυχής και εστίασης, λειτουργεί στην καρδιά των Άνω Λιοσίων. Στην Πλατεία Ηρώων, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης, το «Μαγαζί» (ναι, έτσι ονομάζεται), είναι ένας διώροφος ανακαινισμένος χώρος. Μια δημιουργική παρέα νέων ανθρώπων εγκαινιάζει την εναλλακτική ιδέα του καφεμαγειρείου, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωί και το απόγευμα φρεσκοκομμένο καφέ και όλων των ειδών τα ροφήματα. Το μεσημέρι και το βραδάκι, ο καφές δίνει τη θέση του στα εκλεκτά αποστάγματα, το αυθεντικό τσίπουρο και τις προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες κρασιών του ελληνικού αμπελώνα. Η πρωτοτυπία αφορά στο συνδυασμό τους με μαγειρευτό φαγητό που ετοιμάζεται σε ανοιχτή κουζίνα, ειδικά διαμορφωμένη μέσα στο χώρο του μπαρ.

Για τα ανήσυχα πνεύματα, στον όροφο του Μαγαζιού έχει στηθεί βιβλιοθήκη με αρκετούς τίτλους βιβλίων, ενώ υπάρχουν και έξυπνα επιτραπέζια παιχνίδια. Αρχή του Μαγαζιού είναι οι αποκλειστικά ελληνικές πρώτες ύλες σε χαμηλές τιμές. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον, σεμνά μοντέρνο, εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο και τις θαυμάσιες μουσικές επιλογές, το κάνουν καθημερινό σημείο συνάντησης, για καφέ ή φαγητό.

Κάθε Δευτέρα, η Βούλα Ρεφενέ και ο Γιώργος Σαμπαριώτης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσιάζουν ένα τρίωρο μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στην παράδοση, με τραγούδια από τη δισκογραφία τους, σκοπούς από Αιγαίο, έντεχνες και παραδοσιακές μελωδίες.

Συνοδεύουν οι μουσικοί: Σπύρος Κοντολούρης - Βιολί, Γιάννης Μπλιμάκης - Λαούτο, Χρήστος Χαρχαλάκης - Κιθάρα, Μανώλης Αρβανίτης - Μαντόλα.
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 8.30μ.μ.

Το Μαγαζί
Σωτ. Πέτρουλα 26 & Αχαρνών, Άνω Λιόσια
Πλατεία Ηρώων (Κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων)


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!