Το Lullaby Project επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ

Για έκτη χρονιά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/05/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Lullaby Project επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σε σύμπραξη με το μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece και το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Στη φετινή εκδοχή του Lullaby Project, το El Sistema Greece συνεχίζει να διευρύνει το φάσμα της γονεϊκότητας και να προβάλλει διαφορετικές πτυχές τη μοναδικής αυτής σχέσης αγάπης. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «μιας αγάπης που δεν ορίζεται απαραίτητα από το φύλο ή τη βιολογική σχέση. Μέσα από αυθεντικές μουσικές δημιουργίες, παρουσιάζονται ξεχωριστές ιστορίες που αναδεικνύουν πλήθος επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα που έχουν ως στόχο την επαγρύπνηση και την αποδοχή».

Οι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί Αντώνης Απέργης, Expe, Γιάννης Κονσολάκης, Leon of Athens, Danai Nielsen, Σεμέλη Παπαβασιλείου, Φώτης Σιώτας και Δήμητρα Τρυπάνη αναλαμβάνουν να αποδώσουν τις ιστορίες αυτές μέσα από πρωτότυπα κομμάτια.

Οι μουσικές ιστορίες θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 29 Μαΐου στις 19.30 στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, σε σκηνοθετική επιμέλεια της Αργυρώς Χιώτη και με αφηγήτρια την Εύη Σαουλίδου. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Jose Angel Salazar Marin, ενώ στη συναυλία θα συμμετέχει και η διαπολιτισμική χορωδία νέων, El Sistema Greece Youth Choir.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο www.snfcc.org.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!