To "Hard Rock Cafe" ξανά στην Αθήνα!

Το Νοέμβριο του 2015 έχουν οριστεί τα εγκαίνια της ολικής επιστροφής του "Hard Rock Cafe" στην Αθήνα. Από την 1η Απριλίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί το κατάστημα πώλησης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/02/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
αξεσουάρ, το καλοκαίρι σειρά έχει το bar και το Νοέμβριο και το εστιατόριο. Όλα αυτά στο Ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην οδό Αδριανού 52.

Να σημειωθεί πως το "Hard Rock Cafe" θα λειτουργήσει υπό τη διοίκηση της μητρικής εταιρείας "Hard Rock International".

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου: «Το 900 τετραγωνικών μέτρων-διώροφο καφέ, με την εμβληματική διακόσμηση προσαρμόζει το ύφος του στην τοπική κληρονομιά και κουλτούρα. Το νέο Hard Rock Cafe μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του χώρο περισσότερα από 200 άτομα, ενώ ακόμη διαθέτει ένα ξεχωριστό μπαρ γεμάτο ζωή, μια μοναδική εσωτερική αυλή και ταράτσα, καθώς και το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ Rock shop –που είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει τον Απρίλιο».

Ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής περιφέρειας, David Pellow αποκάλυψε πως δύο από τα πρώτα εκθέματα που θα κοσμήσουν τους τοίχους του είναι μία κιθάρα του Paul Stanley των Kiss και ένα καπέλο της Rihanna ενώ τόνισε πως στόχος είναι να συγκεντρωθούν και άλλα αντίστοιχα ενθύμια από την ελληνική rock σκηνή. Και βέβαια παράλληλα θα δοθεί έμφαση στις ζωντανές εμφανίσεις ντόπιων συγκροτημάτων.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!