Το Hard Rock Cafe Athens κατά του καρκίνου του μαστού

Ξεκινάει η 16η ετήσια καμπάνια Pinktober στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Καθ' όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τα Hard Rock σε όλο τον κόσμο και να αγοράσουν ροζ αντικείμενα όπως κονκάρδες, κασκόλ και μπλουζάκια αλλά και να πιούν ροζ ποτά, όπως το χαρακτηριστικό Hard Rock Cocktail Wild Berry Smoothie, υποστηρίζοντας έτσι έναν σκοπό που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους. Τα έσοδα της εκστρατείας Pinktober διατίθενται για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και την έρευνα του ιδρύματος The Caron Keating Foundation.

Hard Rock Cafe Athens & Pinktober


Σε τοπικό επίπεδο, το Hard Rock Cafe Athens θα λειτουργεί ως σημείο εγγραφής των συμμετοχών για τoν Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure®, που θα πραγματοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο.

Η εκστρατεία Pinktober® του Hard Rock δίνει την ευκαιρία στους fans να αγοράσουν κομμάτια της συλλογής Pinktober 2015 όπως τη συλλεκτική κονκάρδα, μπλουζάκια, κασκόλ και πολλά άλλα που θα διατίθενται προς πώληση και στο www.hardrock.com. Όπως αναφέραμε μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον ίδρυμα The Caron Keating Foundation.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας Pinktober, τα Hard Rock Cafe θα προσφέρουν, ειδικά εμπνευσμένο από το ροζ χρώμα, το μη αλκοολούχο Hard Rock Cocktail Wildberry Smoothie είναι ένα frozen μείγμα από φρέσκιες μπανάνες, Piña colada, χυμό πορτοκαλιού και Monin Wildberry συμβάλλοντας επίσης στο ίδρυμα The Caron Keating Foundation.

Κι όλα αυτά ενθαρρύνοντας τους fans να δείξουν την υποστήριξη και τη δύναμή τους χρησιμοποιώντας το hashtag #pinktober στα social media.

The Caron Keating Foundation


Το ίδρυμα παρέχει οικονομική στήριξη για την επαγγελματική σταδιοδρομία των ασθενών, δωρεάν θεραπευτές και ενισχύει ομάδες που ασχολούνται με την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο, καθώς και τα άτομα και τις οικογένειες που έχουν πληγεί από τη νόσο. Επίσης, ενισχύει οικονομικά μια σειρά από φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο στη συνεχή προσπάθειά τους για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την ολοκληρωτική θεραπεία. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε το www.caronkeating.org.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία του Hard Rock Pinktober, επισκεφθείτε το www.hardrock.com και www.hardrock.com/athens.
Hard Rock Cafe Athens Pinktober 2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!