«Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις»: Ένα τραγούδι που ήρθε για να μείνει

Σε ερμηνεία Χρήστου Θηβαίου, μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις» σε εξαιρετική ερμηνεία του Χρήστου Θηβαίου, μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη.

Σε μία εποχή που τα τραγούδια δύσκολα εγγράφονται στη συνείδηση των ακροατών, το «Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις» έκανε μία αξιοσημείωτη, επιτυχημένη πορεία σε όλα τα επίπεδα.

Ακούστηκε και ακούγεται επανειλημμένα από τις συχνότητες των ραδιοφώνων σε όλη τη χώρα, έγιναν κολακευτικές δημοσιεύσεις γι’ αυτό στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και ο Χρήστος Θηβαίος το ερμήνευσε και το ερμηνεύει ζωντανά στις περιοδείες του γνωρίζοντας τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.

Ο Χρήστος Θηβαίος μας χαρίζει μία συγκλονιστική ερμηνεία σε ένα ζεϊμπέκικο σπάνιας ομορφιάς και δύναμης, που εμπλουτίζει το ήδη αξιοζήλευτο ρεπερτόριό του.

Το τραγούδι «Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις αποτελεί μία ευτυχή συγκυρία σύμπραξης τριών ιδιοσυγκρασιακών καλλιτεχνών. Η μουσική του καταξιωμένου Χρήστου Παπαδόπουλου συναντά τον συνειρμικό λόγο του Νίκου Αναγνωστάκη που βρίθει από έντονες εικόνες και συναισθηματικές εξάρσεις.

Το τραγούδι «Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις» που συνοδεύεται από ένα όμορφο music video των Γιάννη Βαρβαλούκα & Λύδίας Βαρβαλούκα κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!