Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης στο Caja de musica

Κυριακές 25 Φεβρουαρίου, 3 & 10 Μαρτίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε μία κυριακάτικη απογευματινή συνάντηση μας προσκαλούν ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Caja de musica τις Κυριακές 25 Φεβρουαρίου, 3 & 10 Μαρτίου στις 20:30.

Οι 2 τους γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» και τώρα μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους «Μαζί δε φοβάμαι» σε στίχους του σπουδαίου Οδυσσέα Ιωάννου.

Μέσα από ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, αυτοσχεδιασμούς και αδιάκοπη επαφή με τους ακροατές, χτίζουν ένα πρόγραμμα για τα απογεύματα της Κυριακής, που έχει στιγμές συγκινητικές, εξωστρεφείς, προσωπικές και ομαδικές. Όλα δένουν με μια φυσικότητα που δεν χρειάζεται εξηγήσεις.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.

Το "2" είναι μια μουσική παράσταση για 2 μουσικούς που ενώνονται με βαθιά εκτίμηση και χημεία αλλά και μια παράσταση - παιχνίδι για τους αιώνιους 2 : μουσικούς και κοινό.

INFO:

Caja de musica, Σινώπης 27, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 20:30
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες
Είσοδος: 12 ευρώ
Κρατήσεις: 6945166085 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!