Τι θα γίνει με τις συναυλίες των Coldplay;

Η πρώτη ανακοίνωση της διοργανώτριας με φόντο το κλείσιμο του ΟΑΚΑ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/10/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την χθεσινή ανακοίνωση από τον υφυπουργό αθλητισμού ότι το ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό και το 2024 χιλιάδες κάτοχοι εισιτηρίων των δύο sold-out συναυλιών των Coldplay το προσεχές καλοκαίρι στο Ολυμπιακό Στάδιο διερωτώνται τι θα γίνει με τις συναυλίες αυτές.

Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση ήρθε από τη διοργανώτρια εταιρεία των συναυλιών, την High Priority Promotions, η ανακοίνωση της οποίας αναφέρει τα εξής:

Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay

Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!

Τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί για τέτοιες παραγωγές είναι σύνθετα, οπότε αναμένουμε νεότερα τις επόμενες ημέρες. Η λογική λέει πως όλο το στήσιμο του show τους, το stage και οι προδιαγραφές που ζητάνε για τις συναυλίες τους δεν μπορούν να φιλοξενηθούν σε ανοιχτούς χώρους (η Μαλακάσα και η Πλατεία Νερού έτσι κι αλλιώς δεν χωράνε επουδενί τον κόσμο ούτε είναι οι χώροι που διαλέγουν να περιοδεύουν τέτοια σχήματα με τόσο ακριβή παραγωγή).

Το Καλλιμάρμαρο μπορεί να ήρθε στο μυαλό αρκετών στο άκουσμα της είδησης του κλεισίματος του ΟΑΚΑ αλλά ούτε αυτό μπορεί να φιλοξενήσει το μέγεθος της σκηνής τους.
Περιμένουμε το προσεχές διάστημα για νέες, επίσημες ανακοινώσεις λοιπόν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!