Tι ετοιμάζουν Νίκος Πορτοκάλογλου και Kadebostany;

(VIDEO) Το αποκάλυψαν μέσω Instagram
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία πρώτη γεύση για μία ιδιαίτερη διασκευή έδωσαν ένας από τους πλέον ευφάνταστους συνθέτες/παραγωγούς και bandleader των Kadebostany, Guillaume de Kadebostany, και ο Νίκος Πορτοκάλογλου μέσα από ένα instagram reel. Πρόκειται για μία διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Έλληνα τραγουδοποιού «Αχ Θάλασσά μου σκοτεινή».

Το ogdoo.gr βρέθηκε στο Fuzz και το live της μπάντας και όπως αποκάλυψε ο ίδιος - μάλιστα, χαριτολογώντας άρθρωσε με δυσκολία το όνομα του Νίκου Πορτοκάλογλου- συνεργάστηκε με τον τραγουδοποιό για το εν λόγω κομμάτι για το Μουσικό Κουτί.


Το ελβετικό συγκρότημα από μία... «ουτοπική χώρα» με τον πολυδιάστατο ήχο βρίσκεται στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις στην Αθήνα (16.12) και στη Θεσσαλονίκη (17.12), στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ με τον οξύμωρο τίτλο "Play This At My Funerals", καθώς η μουσική του είναι καθ' όλα αισιόδοξη, ωστόσο πρόκειται για ένα προσωπικό clue, αφού ο Guillaume λέει πως αποτελεί όντως το soundtrack που θα ήθελε να ακουστεί στην κηδεία του.

Στο ανσάμπλ του βρίσκεται και η Ελληνίδα Vassilina, η οποία όπως είπε ο Guillaume εντυπωσιάστηκε από την «αλμοδοβαρική φιγούρα και το ταλέντο της», όταν στην προηγούμενη εμφάνιση των Kadebostany στο Gazarte έκανε το opening act. Και της ζήτησε να συνεργαστούν και να τους ακολουθήσει στο tour. 

Η Vassilina ήταν και η ερμηνεύτρια του «Αχ, θάλασσά μου σκοτεινή» στη διασκευή με τους ήχους των Kadebostany. 


Οι Kadebostany μαζί με Poseidona, Fang the Great και τη Vassilina ξεσήκωσαν το κοινό του κατάμεστου Fuzz με τα κομμάτια από το νέο δίσκο, αλλά και τις μεγάλες τους επιτυχίες, όπως "Mind if I stay", "Take me to the moon", "Castle in the Snow", "Walking with a ghost", αλλά και την εξαιρετική διασκευή του κομματιού της Beyonce "Crazy in Love".

Η εκτέλεση αυτή ακούστηκε στην ταινία "50 shades of Grey" και έχει αποτελέσει μουσικό viral με περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια views στο Youtube και 2 δισεκατομμύρια στο TikTok.

Ανεξάντλητος ο Guillaume με την ανορθόδοξη ιδιοσυγκρασία του, η οποία έχει κατακτήσει το κοινό, δεν έχανε ευκαιρία να κάνει χιούμορ, να δίνει τον παλμό, με το κοινό να χορεύει ασταμάτητα στα ακούσματα της μπάντας, που παντρεύει με μαεστρία το folk με το ηλεκτρονικό και τη θεατρικότητα επί σκηνής, που ταυτόχρονα μπορεί να φέρει γέλιο και συγκίνηση.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!