Θερινή Τζαζ συναυλία εκτοπίζει τον τελικό

Τρία σημαντικά σχήματα της ελληνικής τζαζ την Κυριακή 11 Ιουλίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Θερινή Τζαζ συναυλία την ώρα του τελικού του Euro 2020 ετοιμάζουν στο Κορωπί, με ελεύθερη είσοδο οι Mode Plagal, το Χάρης Λαμπράκης Trio και το Δημήτρης Παπαδόπουλος Trio.

Ασφαλώς πρόκειται για την πιο εναλλακτική και τολμηρή μουσική πρόταση καθώς το κοινό σύμφωνα με τα νέα μέτρα θα μπορεί να παρακολουθήσει jazz συναυλία μετά από καιρό κανονικά σε ανοιχτό χώρο και μάλιστα γυρνώντας την πλάτη στο ποδόσφαιρο που έχει στρέψει τα βλέμματα επάνω του αυτό τον καιρό!

Τρία από τα πολύ σημαντικά σχήματα της ελληνικής τζαζ με πολλές ζωντανές εμφανίσεις πίσω τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 10 το βράδυ στο όμορφο Θέατρο Δεξαμενής Κορωπίου σε μια συναυλία χωρίς εισιτήριο για τον κόσμο.

Το πολύπειρο σχήμα των Mode Plagal με την αυθεντική σύνθεσή του επιστρέφει μετά από καιρό στις live εμφανίσεις δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τα πρωτοπόρα της ethnic jazz στην Ελλάδα παντρεύοντας εκπληκτικά τον βαλκανικό ήχο με την jazz. Παίζουν: Παναγιώτης Κανέλλος, Θόδωρος Ρέλλος, Αντώνης Μαράτος, Κλέων Αντωνίου και Micuta Florian.

Νεώτεροι τους αλλά με τη δική τους σφραγίδα στην εγχώρια jazz είναι το Trio του Χάρη Λαμπράκη που το με τη δεξιοτεχνία του στο νέι έφερε μια νέα έκφραση στο είδος. Μαζί του εμφανίζονται ο πιανίστας Δημήτρης Θεοχάρης και ο ντράμερ Νίκος Σιδηροκαστρίτης.

Το τρίτο όνομα της συναυλίας αυτής είναι το Trio του γνωστού τρομπετίστα Δημήτρη Παπαδόπουλου που συμπληρώνουν ο Παναγιώτης Κωστόπουλος στα τύμπανα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος με το πιάνο του.

Γκολ με jazz λοιπόν την άλλη Κυριακή με πολλές μουσικές συγκινήσεις.

jazz therini synaulia

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!