Τέσσερα ακόμη δυνατά συγκροτήματα στο Rockwave Festival 2018

Οι τελευταίες προσθήκες στο line-up του Rockwave Festival 2018 που θα πλαισιώσουν τους Arctic Monkeys.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Alt-J, Miles Kane, Get Well Soon και Jacks Full προστίθενται στο line-up του Rockwave Festival 2018 την Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Alt-J

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μετρούν ένα βραβείο Mercury και ένα ένα Ivor Novello με τον πρώτο τους δίσκο! Ένα sold out στο Madison Square Garden και ένα Headline show στο Latitude με τον δεύτερο! Νούμερο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και νούμερο 1 στα charts των Η.Π.Α. 4 υποψηφιότητες για τα Brit Awards και 1 για Grammy! Tρία χρόνια παγκόσμιας περιοδείας και αμέτρητων shows τα οποία καθιέρωσαν τους Alt-J.

Η μουσική τους φτιαγμένη από τους Joe Newman (φωνή, κιθάρα), Gus Unger-Hamilton (πλήκτρα, φωνή) και Thom Green (drums/electronics).

Miles Kane (με τη μπάντα του)

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Liverpool, ο Miles Kane έχει χαρακτηριστεί από το MOJO ως «ένας από τους πιο επιδραστικούς συνθέτες της Μ. Βρετανίας». Αντιλήφθηκε την αγάπη του για τη μουσική σε ηλικία 17 ετών ως μέλος των The Little Flames, η διάλυση των οποίων οδήγησε στη σύσταση των The Rascals, το 2007. Η δημιουργία των δεύτερων είχε ως αποτέλεσμα τη γνωριμία του Miles Kane με τον Alex Turner, όταν η μπάντα άνοιξε για τους Arctic Monkeys την ίδια χρονιά. Την αμέσως επόμενη χρονιά, ο Kane έπαιζε και περιόδευε με τον Turner ως The Last Shadow Puppets, κάνοντας προώθηση του νούμερο 1 και υποψήφιου για βραβείο Mercury άλμπουμ τους, "The Age Of The Understatement".

Προχώρησε στην κυκλοφορία του ντεμπούτου σόλο άλπουμ του "Colour Of The Trap" το Μάιο του 2011. Αγαπήθηκε από κριτικούς, κατάφερε να κάνει sold out πολλά headline show σε Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη και κέρδισε πληθώρα θαυμαστών παίζοντας σε αγγλικά και διεθνή φεστιβάλ.

Ο Miles Kane κατέθεσε και τη δεύτερη ολοκληρωμένη του δουλειά "Don’t Forget Who You Are". Με τα δύο του αυτά άλμπουμ, έχει κερδίσει σημαντικούς επαίνους και υποψηφιότητες, καθώς και βραβεία από τα: Q, Mojo, NME, αλλά και μια αξιοσημείωτη υποφηφιότητα για βραβείο Mercury.

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Colour Of The Trap", το τρίτο σόλο άλμπουμ του Kane θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη του 2018.

Get Well Soon

Οι Get Well Soon είναι το project του Γερμανού εκπαιδευμένου στην κλασσική μουσική τραγουδιστή, συνθέτη και πολυ-μουσικού Konstantin Gropper. "Rest Now, Weary Head" είναι το ντεμπούτο άλμπουμ του και "Vexations" το δεύτερο.

Οι Get Well Soon σμίγουν μουσική από όλο τον κόσμο, morricone soundtrack μέχρι tango, κλασσικά μοντάζ και μωσαϊκά πανοραμικής διάθεσης. Συγκρίνονται εύκολα με Beirut, Patrick Wolf & Tom Waits, και τα δύο τους άλμπουμ τραβήξαν την προσοχή του τύπου από την Γερμανία, Γαλλία, Μπενελούξ, καθώς και του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι Get Well Soon στην σκηνή είναι έξι άτομα με πολλά μουσικά όργανα.

Jacks Full

Οι Jacks Full - Μιχάλης Απαρτόγλου: φωνή/μπάσο, Νίκος Σπάθας: κιθάρα, Βαγγέλης Καρδαμίτσης: ντραμς είναι μια hard 'n' heavy rock μπάντα που έρχεται από την Αθήνα. Το ομώνυμο ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015 και δίνει μια πρώτη γεύση για το στυλ και τις επιρροές τους. Οι Jacks Full μπαίνουν Αll in στη hard/heavy rock σκηνή, μετρώντας ήδη πολλά live στο ενεργητικό τους και υπόσχονται ακόμα περισσότερα μεταφέροντας το vibe και την ενέργεια τους. Αυτήν την περίοδο είναι σε εξέλιξη ο δεύτερος δίσκος τους, o οποίος αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την μουσική τους ταυτότητα. Όντας πιο ώριμοι, εμπλουτίζουν τον ήχο τους διατηρώντας τις rock ρίζες τους.

Rockwave 2018 is calling!

TerraVibe Park
37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας

Προπώληση εισιτηρίων:

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 69€
Τα V.I.P. εισιτήρια ανά ημέρα θα κοστίζουν 100€

Η προπώληση έχει ξεκινήσει

Αθήνα
TicketHouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη
Μusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ 2310264880

Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote

OnlineSales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: tickethouse.gr

(Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!