Τα «δίδυμα φεγγάρια» του Δημήτρη Μητροπάνου στους 100,6 Fm (Μέρος 1ο)

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ιδιαίτερη επιτυχία, σύμφωνα με τις διαδικτυακές μετρήσεις, σημείωσε χθες βράδυ το πρώτο μέρος του αφιερώματος στα «Δίδυμα φεγγάρια του Δημήτρη Μητροπάνου».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πρόκειται δηλαδή για τα ντουέτα του με άλλους τραγουδιστές, που παρουσίασε ο Θανάσης Γιώγλου στην εκπομπή του «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μέσα από τη συχνότητα του Εθελοντικού Ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης fm 100,6.

Στη χθεσινή πρώτη εκπομπή παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο μέρος από τις διφωνίες του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, όπως καταγράφηκαν στις ηχογραφήσεις στο στούντιο, από το 1975 και τον «Αφέντη λαό» με τη Χριστιάνα, ως τα πολύ πρόσφατα χρόνια και τη σύμπραξή του στο στούντιο με τραγουδιστές όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Πασχάλης Τερζής και άλλοι.

Την επόμενη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου θα ακουστούν ντουέτα του Δημήτρη Μητροπάνου από ζωντανές δισκογραφημένες, αλλά και ανέκδοτες ηχογραφήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της σελίδας του Θανάση Γιώγλου στο facebook. Όπως έγινε και χθες βράδυ, όπου η «ομάδα» της εκπομπής κατακλύστηκε από μηνύματα που έφτασαν από φίλους του τραγουδιστή από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 10 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συχνότητα έχει παραχωρηθεί από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες οι οποίοι προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά…

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!