Σούκας & Οικονομάκη – Μετά το «sold out» ο νέος δίσκος!

Και το Σάββατο 28 Ιουνίου το «Χυτήριο» θα είναι sold out, στο φινάλε της παράστασης της Έφης Οικονομάκη «Αν μ’ αγαπούσες λίγο»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
με τη φιλική και ουσιαστική συμμετοχή του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Τάκη Σούκα. Κόντρα στη γιορτή της μπάλας στο Mundial της Βραζιλίας, τα μπάνια, τις απρόσμενες μπόρες και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η σύμπραξη του Σούκα με την Οικονομάκη αποτέλεσε πόλο έλξης για τους φίλους του καλού τραγουδιού. Έτσι και τα τρία Σάββατα του Ιούνη ο δροσερός κήπος του «Χυτηρίου» ήταν κατάμεστος (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ)

Αν τα καταφέρετε να παρακολουθήσετε την τέταρτη βραδιά, μάλλον θα πρέπει να σπεύσετε ευθύς αμέσως, αφού όπως είχε ξεκαθαριστεί εξ αρχής, πριν ακόμη καν ξεκινήσουν τις παραστάσεις τους, δεν θα δοθεί καμία παράταση. Κι αυτό γιατί οι δύο τους προετοιμάζουν το δίσκο τους, με συνθέσεις του Σούκα και ερμηνεύτρια την Οικονομάκη.

Σε αυτόν θα περιλαμβάνονται κλασικές επιτυχίες του πρώτου σε νέα εκτέλεση, καθώς και ολοκαίνουργια τραγούδια που υπογράφει «για τη μούσα του, τη νεράιδα του» όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί ο συνθέτης την ερμηνεύτρια και ηθοποιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο αυτό άλμπουμ, του οποίου οι ηχογραφήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, θα φιλοξενείται και ένα ντουέτο έκπληξη!

Να θυμίσουμε πως μια πρώτη εκδοχή της Οικονομάκη στο κλασικό «σουκαϊκό» άσμα «Αν μ’ αγαπούσες λίγο» έκλεψε τις εντυπώσεις όταν ακούστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της λαοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Κάτω παρτάλι».

Περιμένουμε!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!