Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Gazarte Roof Stage

Aνοίγει την κουζίνα του για να μας ετοιμάσει απολαυστικά πιάτα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/12/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tο Gazarte φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ανεβασμένη διάθεση, λάμψη, μοναδικές γιορτινές γευστικές δημιουργίες και φυσικά πολύ μουσική και χορό!

Η εορταστική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής, η θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του παλιού Εργοστασίου Φωταερίου, τα ευφάνταστα cocktails, το γιορτινό μενού, η Live Party Performance από τις 48 Ores, είναι τα "μαγικά συστατικά" που απαρτίζουν το σκηνικό της υποδοχής και της φιλοξενίας και μας υπόσχονται να περάσουμε αξέχαστα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μαζί με τους αγαπημένους μας!

749345

Ειδικά για τις ημέρες αυτές, το Gazarte ανοίγει την κουζίνα του για να μας ετοιμάσει απολαυστικά πιάτα, φλερτάροντας με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας. Την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπληρώνει με Xmas και Jazz μελωδίες, Live Jazz τρίο επί της σκηνής.

Στη συνέχεια, οι μετρ της διασκέδασης, 48 Οres, έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες Live parties, από την Ελλάδα έως την Σουηδία τα Hνωμένα Αραβικά και τις Κανάριες Νήσους, θα είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι της βραδιάς που θα ανεβάσουν εντυπωσιακά τόσο τους μουσικούς ρυθμούς όσο και το κέφι μας, με μια μοναδική Live Party Performance γεμάτη από ελληνικές και ξένες επιτυχίες!

Η βραδιά συνεχίζει με τους DJs του Gazarte να παίρνουν τα ηνία για να κορυφώσουν το πάρτι και να μας κρατήσουν σε χορό μέχρι το πρωί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
24 Δεκεμβρίου 2022 - 31 Δεκεμβρίου 2022

Εισιτήρια
Xmas Eve Party με 48 Ores & DJ Set 24/12: 8€
Εορταστικά μενού: 75€ - 85€

Τηλεφωνικές κρατήσεις στο : 210 3460347

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!