Ποια μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά σε ένδειξη πένθους;

Αρκετά νυχτερινά κέντρα αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά αυτό το Παρασκευοσάββατο, σε ένδειξη πένθους για τον Παντελή Παντελίδη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Νυχτερινά μαγαζιά, κυρίως εκείνα στα οποία εμφανίζονται φίλοι ή συνεργάτες του Παντελή Παντελίδη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, παρέμειναν κλειστά χθες Πέμπτη, ενώ άλλα δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Παρασκευή & αύριο Σάββατο, σε ένδειξη πένθους.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Διογένης Studio εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένειά του Παντελή Παντελίδη και σαν φόρο τιμής, ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Φωτεινή Δάρρα, οι καλλιτέχνες και οι συντελεστές δεν θα πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.
diogenis studio
Επίσης, ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, το Έναστρον, όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς & ο Γιώργος Μαζωνάκης, θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.
enastron

Το ίδιο και το Fantasia Live, όπου εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης. Ο ίδιος και όλοι του οι συνεργάτες εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Το Fantasia, που ανήκει στις επιχειρήσεις του Κώστα Μπερτάκη, όπως και το Teatro στο οποίο σήμερα θα έκανε την πρεμιέρα του ο Παντελής Παντελίδης, θα παραμείνει κλειστό αυτό το 2μερο σε ένδειξη πένθους.
fantasia live

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!