Ιατρικό ανακοινωθέν για τα κορίτσια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με τον Παντελίδη

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πολλά και διάφορα γράφονται για την κατάσταση των δύο κοριτσιών που βρίσκονταν μαζί στο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη το ξημέρωμα του μοιραίου γι’ αυτόν ατυχήματος.

Αυτή τη φορά τα νέα είναι ευχάριστα για τη μία απ’ τις δύο κοπέλες ενώ μια συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζεται και για το άλλο κορίτσι που δοκιμάζεται, και που όλοι εύχονται γι’ αυτήν να ξεφύγει απ’ τον κίνδυνο.



Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύονται η Μυρσίνη Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας τους. Μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Η Φρόσω Κυριάκου έλαβε εξιτήριο και αποχώρησε, η επέμβαση που έκανε εξελίχθηκε ομαλά. Η Μίνα Αρναούτη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση αλλά σταθερή. Ότι συμβαίνει στην κοπέλα αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ αντιμετωπίζεται επειδή είναι σταθερή- χωρίς επιπλοκές, η κατάστασή της. Όλοι οι γιατροί είναι από πάνω της».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!