Οι Slipknot κάνουν την έκπληξη στο Release Athens

Οι τύποι από την Iowa των ΗΠΑ, θα σε... αρπάξουν, θα σε πετάξουν κάτω και θα σε σηκώσουν απλά για να σε ξαναπετάξουν!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Slipknot παραμένουν τεράστιοι, μια κατηγορία μόνοι τους.

Προκλητικοί και ισοπεδωτικοί. To Σάββατο 23 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. Μια μπάντα που παραμένει, εδώ και πολλά χρόνια, ένα ηχητικό φαινόμενο. Εννέα άτομα στη σκηνή παραδίνουν κάθε φορά ένα... εμπρηστικό show. Μια δύναμη της Φύσης, ένα από τα σημαντικότερα και ασυμβίβαστα ονόματα της metal -και όχι μόνο- σκηνής.

Τους έχει "χτυπήσει" ο θάνατος αλλά ούτε αυτός δεν τους σταμάτησε. "Οι συναυλίες μας είναι σαν να πηδάς από αεροπλάνο! Με ή χωρίς αλεξίπτωτο..." λέει χαρακτηριστικά ο frontman τους, Corey Taylor. "Έρχεσαι σε μια συναυλία μας και ουρλιάζεις για να ξορκίσεις όσα σε βασανίζουν. Είναι διέξοδος. Στο ξεκίνημα είμασταν πολύ θυμωμένοι. Παραμένουμε έτσι, με έναν άλλο τρόπο αλλά την ίδια στιγμή θέλουμε να βοηθήσουμε και το νέο οπαδό μας. Κάθε κραυγή μας και δική σου, μπορεί να διώξει τον πόνο". Γι' αυτό και δεν αποχωρίζονται τις μάσκες. Θέλουν να θυμούνται την... κόλαση που πέρασαν αλλά παραμένουν ακόμα εδώ!

Slipknot - Psychosocial [OFFICIAL VIDEO]


Αν τους έχει δει, ξέρεις τι σε περιμένει. Αν όχι, ετοιμάσου για κάτι που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Χωρίς ίχνος υπερβολής, παραμένουν για 20 χρόνια μια Δύναμη της φύσης. Πως αλλιώς θα παρέμεναν Headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου; To 2022 θα φέρουν το εκπληκτικό show τους, σε μία συναυλία επικών διαστάσεων που όμοιά της δεν έχουν ξαναδεί οι πιστοί Maggots!

SlipknoT - Jump the fuck up (Spit it out) Mexico


"Jump the fuck up"!

Είκοσι χρόνια παραμένει η προτροπή που περιμένουμε σε κάθε συναυλία τους.

Έχει υπάρξει ποτέ καλύτερο opening σε metal συναυλία;

Το Φεβρουάριο του 2002, οι Slipknot ανέβηκαν στη σκηνή του Dockland Arena με άγριες διαθέσεις. Πρώτο κομμάτι, το “People=Shit” φυσικά.

Οι εμφανίσεις τους στα δημοφιλή TV shows από πολύ νωρίς στην καριέρα τους, ήταν απλά δείγμα της τρομερής δημοτικότητάς τους. Δεν είναι λίγο να βλέπεις σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, 9 μασκοφορεμένους να ουρλιάζουν τους στίχους του "The Heretic Anthem".

Το 2001 στον Conan, η παρουσία τους είναι τόσο έντονη που στο 2:12 μέχρι και ο κάμεραμαν... χτυπιέται στο ρυθμό.

SLIPKNOT - Craziest Moments at Concerts


Aν πληκτρολογήσεις λέξεις όπως "craziest moments Slipknot" θα πέσεις πάνω σε μέλη να παίρνουν -κυριολεκτικά- φωτιά, να τσακώνονται, να κάνουν stage diving από 5 και 10 μέτρα ψηλά.

Η μουσική τους είναι ιδανική να... ξυπνά κάθε γείτονα αλλά και να "ενοχλεί" ανθρώπους (ακολουθούν ενδεικτικά σχόλια):
- Νόμιζα πως θα καταπιεί το μικρόφωνο!
- Μου προκαλεί πονοκέφαλο, τι μουσική είναι αυτή;
Διασκεδάστε!

ELDERS REACT TO SLIPKNOT



Fan Facts

Τα εκατομμύρια των οπαδών τους (αυτο)αποκαλούνται Maggots=σκουλήκια! Λέξη που πλέον σημαίνει αφοσίωση και αγάπη.

Σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα του Spotify οι Slipknot είναι η κορυφαία μπάντα που ακούν οι μουσικόφιλοι όταν είναι… θυμωμένοι.

Τα "Duality" και "Before I Forget" είναι μέσα στο τοπ5 του σχετικού πίνακα "αγριεμένων" τραγουδιών.

Στα πρώτα βραβεία που διοργάνωσε το 2021 η Drumeo, η διάσημη online πλατφόρμα εκμάθησης, νικητής στην κατηγορία Metal Drummer of the Year ήταν ο Jay Weinberg των Slipknot.

To Loudwire ψήφισε πρόσφατα τα 20 καλύτερα videos των Slipknot, βάζοντας στην κορυφή το χαοτικό "Duality". Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι σας...

Πληροφορίες:

Tο Release Athens θα υποδεχτεί τους Slipknot το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022, στην Πλατεία Νερού. Μαζί τους, οι θρυλικοί Βραζιλιάνοι Sepultura και μερικά ακόμα ονόματα που θα ανακοινωθούν.

Εισιτήρια εδώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!